Keystone logo
University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

Invoering

De University of Baltimore School of Law biedt rigoureus praktisch onderwijs, een combinatie van leerstellige cursussen, intensieve schrijfinstructie, nationaal gerenommeerde klinieken en op de gemeenschap gebaseerd leren om ervoor te zorgen dat haar afgestudeerden uitzonderlijk goed voorbereid zijn om de wet uit te oefenen.

Aan de University of Baltimore School of Law leer je doctrine, perspectief en vaardigheden door middel van traditionele studie en door middel van klinische en juridische cursussen. Je juridische opleiding wordt verrijkt door werk aan tijdschriften en lidmaatschap van studentenorganisaties en de overheid, evenals door deelname aan centra die zich richten op lokale, nationale en mondiale kwesties.

Als afgestudeerde van de school zul je uitzonderlijk goed voorbereid de advocatuur betreden om juridische kwesties van klanten te analyseren, mondelinge en schriftelijke presentaties te geven voor rechtbanken en bestuursorganen, en te pleiten voor positieve verandering in een groot aantal kwesties. Alumni van de School of Law bekleden prominente publieke posities, velen als advocaat en rechter, en veranderen hun eigen leven en dat van anderen door middel van het beroep van wet.

Locaties

  • Baltimore

    North Charles Street,1401, 21201, Baltimore

    Vragen