Keystone logo
University College Cork LLM in de rechten - marien en maritiem recht
University College Cork

LLM in de rechten - marien en maritiem recht

Cork, Ierland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.130 / per year *

Op de campus

* EU-studenten: €7.130; €3.630 jaar 1 deeltijd; €3.630 jaar 2 deeltijd | niet-EU-studenten: € 17.130

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De LLM (Marine and Maritime Law) aan de School of Law, University College Cork is een nieuw programma dat de beste juridische expertise op dit gebied in Ierland samenbrengt. Het behandelt een reeks juridische onderwerpen, van puur scheepvaart- en zeerecht tot mariene milieubescherming en internationaal zeerecht. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om te werken met de beste maritieme en mariene advocaten van het land, onder het academische overzicht van een zeer gerenommeerde en internationaal geprezen rechtenschool. De LLM integreert theoretisch en praktisch leren van de wet en verbindt de inhoud van de module met mariene en maritieme activiteiten die plaatsvinden in Cork, zoals marien milieuonderzoek, mariene hernieuwbare energiebronnen, wetshandhaving op zee, visserijbeheer, scheepvaart en havenactiviteiten. Het is een programma op basis van flexibele werklastregelingen en geschikt voor zowel afgestudeerden in de rechten als maritieme en maritieme professionals.

Diploma-optie

Kandidaten voor de LLM-graad (Marine and Maritime Law) hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een Postgraduate Diploma in Marine and Maritime Law. Studenten nemen 60 studiepunten aan onderwezen mastermodules van het aanbod voor de LLM (Marine and Maritime Law Law). Het Postgraduate Diploma kan worden behaald in 9 maanden fulltime of 18 maanden parttime.

Dit kortere programma kan aantrekkelijk zijn voor juridische professionals en anderen die er misschien de voorkeur aan geven niet in eerste instantie een volledige masteropleiding te volgen. Afgestudeerden van het Postgraduate Diploma kunnen hun studie voortzetten door een onderzoeksscriptie van 15.000 woorden af te ronden en af te studeren met een Masters in Law (LLM).

Het diplomatarief is € 5.300 voltijd € 2.650 deeltijd

De LLM (Marine and Maritime Law) biedt een ruime keuze aan opties, waardoor studenten zich ofwel kunnen specialiseren in hun favoriete gebied van marien of maritiem recht of een breed scala aan diverse modules kunnen volgen. Een klinische module over het recht van de zee in de praktijk geeft studenten de mogelijkheid om de praktijk van wetshandhaving op zee te begrijpen, en omvat toegang tot de Naval Service in Cork. Het praktische aspect van het zeerecht is ook beschikbaar via op wetenschap gebaseerde, niet-wettelijke modules over GIS, teledetectie en kenmerken van het mariene milieu.

De LLM (Marine and Maritime Law) van de School of Law, UCC, bouwt voort op de expertise en reputatie van onderzoekers en professionals in Cork en in Ierland om onderwijs van wereldklasse in zeerecht en zeerecht aan te bieden. Of studenten nu afgestudeerden in de rechten of maritieme / maritieme professionals zijn, het programma biedt hen een diepgaande theoretische en praktische kennis en analyse van het zee- en zeerecht.

Waarom kiezen voor deze cursus?

De LLM (Marine and Maritime Law) bij UCC verbindt in één enkele hub het toonaangevende mariene en maritieme onderzoek en de praktijk in Ierland. Studenten hebben de unieke kans om te leren van internationaal geprezen onderzoekers en praktijkmensen. Het programma brengt de wet in de praktijk op het gebied van scheepvaart en marien milieuonderzoek. Via een klinische module krijgen studenten de kans om meer te weten te komen over wetshandhaving op zee, onder meer door toegang tot een marineschip in Cork. Het programma is gebaseerd op wat Ierland het beste doet in de maritieme en maritieme wereld, en van daaruit bereikt het internationale uitmuntendheid.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM Master of Laws (DL)
  • UK Online, Verenigd Koninkrijk
 • LLM Gezondheidszorgregeling - voltijds
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • UK Online, Verenigd Koninkrijk
 • LLM Healthcare Regulation - Part-time
  • London, Verenigd Koninkrijk