Keystone logo
University College Cork LLM in de rechten
University College Cork

LLM in de rechten

Cork, Ierland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.130 / per year *

Op de campus

* EU-studenten: €7.130; €3.630 jaar 1 deeltijd; €3.630 jaar 2 deeltijd | niet-EU-studenten: € 17.130

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De LLM-graad wordt sinds 1992 aangeboden door UCC School of Law en blijft een zeer populair voertuig voor postdoctorale studie aan de school. Studenten kunnen hun interesse richten op één gebied, bijvoorbeeld bedrijfs- of internationaal recht, of kiezen uit een breed scala aan juridische onderwerpen. De LLM-graad biedt studenten ook de mogelijkheid om een proefschrift te volgen in hun interessegebied onder toezicht van toegewijde en ervaren docenten. De LLM-graad biedt studenten een hoogwaardige, brede postdoctorale ervaring waarbij een toewijding aan academische excellentie wordt gecombineerd met een toewijding aan het ontwikkelen van waardering door studenten voor de praktische en beleidsimplicaties van de wet.

Kandidaten voor de LLM-graad hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een Postgraduate Diploma in Law. Studenten nemen 60 studiepunten aan aangeleerde mastermodules van het aanbod voor de LLM. Het Postgraduate Diploma kan worden behaald in 9 maanden fulltime of 18 maanden parttime.

Dit kortere programma kan aantrekkelijk zijn voor juridische professionals en anderen die er misschien de voorkeur aan geven niet in eerste instantie een volledige masteropleiding te volgen. Afgestudeerden van het Postgraduate Diploma kunnen hun studie voortzetten door een onderzoeksscriptie van 15.000 woorden af te ronden en af te studeren met een Masters in Law (LLM).

De LLM-graad bij UCC biedt studenten een ruime keuze aan opties op gebieden variërend van strafrecht, medisch en mensenrechten tot internet, milieu en intellectueel eigendomsrecht. Studenten kunnen ervoor kiezen zich te specialiseren in een of twee gekozen interessegebieden of kunnen er de voorkeur aan geven modules uit het brede scala aan mogelijkheden te proeven. Naast de door hen gekozen modules volgen alle LLM-studenten een individueel begeleide minorscriptie in een voor hen interessant gebied. Als voorbereiding op hun scriptie volgen de studenten een cursus onderzoeksmethodologie. Deze mogelijkheid stelt studenten in staat om geavanceerde onderzoeksmethoden te leren en een presentatie te geven over het onderwerp van hun proefschrift.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Een belangrijk voordeel van deze cursus is dat studenten kunnen kiezen uit een brede keuze aan modules op een groot aantal gebieden en hun interesse kunnen richten op één gebied, bijvoorbeeld bedrijfs- of internationaal recht, of kiezen uit een breed scala aan juridische onderwerpen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM in verzekeringsrecht
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
 • Online LLM in International Law and Treaty Law
  • Washington, Verenigde Staten
  • Gambia Online, Gambia
 • LLM Advanced Studies in Europese en internationale mensenrechtenwetgeving
  • Leiden, Nederlanden