Keystone logo
University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Invoering

Een van de sterkste scholen voor publiekrecht in het land en een centrum voor interdisciplinaire studies van wereldklasse, biedt de University at Buffalo School of Law studenten een sterke theoretische basis en de praktische tools die ze nodig hebben om te slagen in een competitieve omgeving.

De University at Buffalo School of Law - de enige rechtenfaculteit in het systeem van de State University of New York - bevindt zich op de vlaggenschipcampus van een onderzoeksintensieve openbare universiteit van wereldklasse, de grootste in het noordoosten van de Verenigde Staten. Als een van de weinige rechtsscholen die aan een internationale grens zijn gevestigd, bieden we een groot aantal grensoverschrijdende leermogelijkheden, waaronder onze nieuwe concentratie voor grensoverschrijdende juridische studies. Veel van onze nationaal prominente faculteitsleden hebben een Ph.D. naast hun licentiaat in de rechten, waardoor we een breed scala aan interdisciplinaire cursusopties kunnen aanbieden die door experts worden gegeven.

Onze innovatieve korte cursussen in januari bieden een kijkje in het echte leven van advocaten en een gevarieerd menu van onderwerpen en fora, waaronder: belastingrecht in Parijs, internationaal handelsrecht in Nieuw-Zeeland, juridische cultuur in Thailand en mensenrechtenwetgeving in Washington, DC. De voordelen van het combineren van klaslokaal met service worden samengebracht in onze practicumcursussen die tot de sterkste van het land behoren. Deze cursussen combineren studie van een inhoudelijk rechtsgebied onder een voltijds faculteitslid met dienstverlening in de gemeenschap onder begeleiding van praktiserende advocaten.

Locaties

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Vragen