Keystone logo
Autonomous University of Sinaloa Master of Science in de rechten
Autonomous University of Sinaloa

Master of Science in de rechten

Mazatlan, Mexico

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Autonomous University of Sinaloa heeft de afgelopen jaren een groeiende interesse getoond in de opleiding van specialisten, professoren en onderzoekers die academische kaders versterken voor hun ontwikkeling en positionering als een onderwijsinstelling op hoog niveau met erkende wetenschappelijke kwaliteitsregelingen. Er wordt intensief gewerkt aan de consolidatie van kwaliteit en relevante postdoctorale opleidingen.

Toen stonden de Autonomous University of Sinaloa en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid voor de uitdaging van de versnelde verandering die door het globaliseringsproces in verschillende ruimtes van het sociale leven teweeg werd gebracht, in economische, politieke, sociale en culturele relaties, in technische, communicatie, en in de manieren van denken, woord en gedrag van mensen in de wereld.

In Mexico en met name in de noordwestelijke regio is voorgesteld om deze verschijnselen te begrijpen, ze te bestuderen en alternatieve oplossingen te bieden voor de juridische problemen die eruit voortvloeien, door de opleiding van professionals en de bouw van nieuwe

juridische kennis, die het in staat stelt om op deze veranderingen te anticiperen en de koers te beïnvloeden die moet worden gevolgd om een meer gecultiveerde en rechtvaardige samenleving in onze tijd te ontwikkelen, en om een juridische cultuur te bevorderen die helpt bij het verbeteren van de welzijnsomstandigheden van onze samenleving in haar set.

De oprichting van het Master of Science in Law-programma bevindt zich in deze horizon, die wordt voorgesteld als specifieke doelstellingen a) om bij te dragen tot de opleiding van academische specialisten en onderzoekers met hoogwaardige wetenschappelijke schema's. Tegelijkertijd b) voldoen aan de vraag naar de opleiding van leraren in verschillende takken van juridische wetenschappen, zowel aan de Autonomous University of Sinaloa als aan andere instellingen voor hoger onderwijs of in de openbare sector van het land.

Dit is de sociaal-juridische context waaraan de universiteit en de rechtenfaculteit willen bijdragen via hun programma's en acties; de masteropleiding Rechtsgeleerdheid, naast vele andere activiteiten, is hiervan het bewijs.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • PG Dip Law General (AMIL) - Voltijds
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • + 5 meer
 • PG Cert Algemeen Recht (AMIL) - Voltijd
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • + 5 meer
 • LLM (online leren)
  • Online