Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Invoering

UNIR Mexico: de online universiteit van Mexico met Europese kwaliteit

UNIR Mexico is een particuliere Mexicaanse universiteit die in 2013 werd goedgekeurd door het Ministerie van Openbaar Onderwijs (SEP).

De Internationale Universiteit van La Rioja in Mexico biedt een grote vraag om een ​​optimale opleiding met Europese universitaire kwaliteit te garanderen. Voor dit doel heeft hij een innovatieve methodologie ontworpen op basis van live online lessen, die onmiddellijk contact mogelijk maken tussen student-leraar-partner en in de voortdurende begeleiding van een persoonlijke tutor.

Deze effectieve methode is gebaseerd op permanente evaluatie, die zorgt voor de constante assimilatie van kennis, en voor de realisatie van eindexamens, wat de opleiding van onze studenten garandeert.

UNIR Mexico is een universiteit die is aangepast aan de nieuwe tijd en de huidige samenleving. Het is een nieuw universitair concept dat de nieuwste technische aspecten integreert in dienst van een kwalitatief hoogstaand onderwijs. UNIR Mexico maakt deel uit van de UNIR-academische groep, de internationale universiteit van La Rioja, Europese leider in online training, die een educatieve oplossing is geworden voor duizenden mensen over de hele wereld. Wereldwijd hebben meer dan 38.000 studenten gekozen voor dit onderwijsmodel, en 24.000 blijven dit doen vandaag op onze virtuele campus, waarvan 9.000 van buiten Spanje.

De bachelor- en mastergraden aangeboden door UNIR Mexico hebben een officiële geldigheid en zijn door het secretariaat van openbaar onderwijs (SEP) in Mexico opgenomen in het nationale onderwijssysteem.

De graden zijn:

 • Bachelor in de handelswetenschappen
  RVOE-overeenkomst: 20140032, verleend op 12 februari 2014. Type: Federaal.

 • Degree in Politicologie en Bestuurskunde
  RVOE-overeenkomst: 20140029, verleend op 12 februari 2014. Type: Federaal.

 • Bachelor in de communicatie
  RVOE-overeenkomst: 20140031, verleend op 12 februari 2014. Type: Federaal.

 • Law Degree
  RVOE-overeenkomst: 20140030, verleend op 12 februari 2014. Type: Federaal.

 • Bachelor in de pedagogiek
  RVOE-overeenkomst: 20140033, verleend op 12 februari 2014. Type: Federaal.

De meesters zijn:

 • Master's Degree in Psychopedagogy
  RVOE-overeenkomst: 20160036, verleend op 28 januari 2016. Type: Federaal.

 • Master in management en management van onderwijscentra
  RVOE-overeenkomst: 20160035, verleend op 28 januari 2016. Type: Federaal.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-overeenkomst: 20160034, verleend op 28 januari 2016. Type: Federaal.

 • Master's Degree in Human Resources Management
  RVOE-overeenkomst: 20180080, verleend op 19 januari 2018. Type: Federaal.

 • Master in Digital Markerting en Electronic Commerce
  RVOE-overeenkomst: 20180355, verleend op 9 maart 2018. Type: Federaal.

 • Master's Degree in Operations Management en Kwaliteit
  RVOE-overeenkomst: 20180081, verleend op 19 januari 2018. Type: Federaal.

 • Master's Degree in Computerbeveiliging
  RVOE-overeenkomst: 20160037, verleend op 28 januari 2016. Type: Federaal.

 • Master's Degree in Website Management en Engineering
  RVOE-overeenkomst: 20160038, verleend op 28 januari 2016. Type: Federaal.

 • Master's Degree in ontwerp en beheer van technologische projecten
  RVOE-overeenkomst: 20170996, verleend op 16 augustus 2017. Type: Federaal.

 • Master in Integrated Management Systems
  RVOE-overeenkomst: 20180082, verleend op 19 januari 2018. Type: Federaal.

Naast de SEP en SEP Master's Degrees, biedt UNIR Mexico de mogelijkheid Europese Postgraduate graden te behalen in verschillende disciplines, uitgereikt door de Internationale Universiteit van La Rioja. De meeste van deze graden zijn erkende masteropleidingen in de Europese hogeronderwijsruimte.

"In de voorhoede van het onderwijsmodel van onderwijzen-leren"

De Internationale Universiteit van La Rioja in Mexico heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld in het onderwijsmodel van online onderwijs en leren. UNIR heeft de informatietechnologieën overgenomen, zowel in zijn academische faculteit als in het genereren van inhoud, essentiële aspecten om dat educatieve leiderschap te behouden. Deze digitale cultuur heeft hem in staat gesteld operationele schema's vast te stellen gebaseerd op de erkenning van inspanningen en de maximale prestaties van zijn leraren en studenten.

UNIR Mexico is erin geslaagd om alle deugden van een succesvol model in een constante evolutie te positioneren om een ​​solide aanbod van bachelor- en mastergraden te realiseren. In een land als het onze, dat een grote vraag naar professionals op gebieden zoals onderzoek, onderwijs, industrie en de productie van goederen en diensten onderhoudt, wordt UNIR Mexico gepresenteerd als een gunstige en unieke optie in termen van levensvatbaarheid, kosten en te behalen prestaties.

Ik nodig je uit om deel uit te maken van deze integrale, meervoudige universiteit en toegewijd aan haar principes en waarden. Leraren, studenten, aanverwante instellingen en geïnteresseerd in het kennen en betreden van dit innovatieve model van de internationale universiteit zijn welkom.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Rector UNIR México.

"Duidelijke roeping en passie voor lesgeven"

Bij UNIR México geloven we dat internet en de wereld van technologie tijd- en ruimtebarrières doorbreken, zodat we toegang hebben tot informatie, interactie hebben en samenwerken met mensen.

Daarom is het mogelijk om met kwaliteit en uitmuntendheid te innoveren op nieuwe manieren en methoden van onderwijzen en leren, de universiteit dichter bij de wereld van het werk brengen, de behoeften van integrale training, het verwerven van competenties en het genereren van kennis.

UNIR Mexico heeft officieel erkende bachelor- en mastergraden (RVOE) in Mexico en een breed scala aan Europese meesters in verschillende disciplines. We blijven werken aan het vergroten van ons academisch aanbod op basis van de trainingsbehoeften van ons land, zowel in de bachelor- als de masterdiploma's.

Bij UNIR zijn we ervan overtuigd dat inzet en inzet worden beloond. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de student de best mogelijke opleiding krijgt. Onze duidelijke roeping voor het onderwijs en de passie van de hele onderwijsgemeenschap zijn de beste garantie voor succes. "

Julieta Palma Anda, algemeen directeur UNIR México.

Locaties

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City, Mexico

Vragen