Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Invoering

Een gemeenschap van studenten en geleerden

De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire is een intieme, innovatieve rechtenfaculteit die zich inzet voor het ontwikkelen van studenten die vanaf de eerste oriëntatiemomenten genieten van een uitdagende dialoog, praktijkgericht leren omarmen en klaar staan om zich aan te sluiten bij de alumni die dat zijn wereldleiders op het gebied van intellectueel eigendom, algemene praktijk, algemeen belang, sociale rechtvaardigheid en handel en technologie. Ons Legal Residency-programma stelt studenten in staat om tot een volledig semester in hun interessegebied te werken terwijl ze studiepunten ontvangen, en ons Daniel Webster Scholar-programma is het enige praktijkgerichte bar-examenalternatief in het land. Onze faculteit bestaat uit beoefenaars met ervaring in hun interessegebied. De kleine student/faculteit ratio bevordert de samenwerking en collegialiteit. UNH Franklin Pierce, geaccrediteerd door de American Bar Association, is gevestigd in Concord, New Hampshire, de thuisbasis van de wetgevende macht van de staat, staatskantoren en lokale, staats- en Amerikaanse federale rechtbanken. Concord ligt op slechts een uur rijden van Boston en we bevinden ons op minder dan een uur van bergen, meren en de Atlantische Oceaan.

Waarom UNH Franklin Pierce?

Naast ons US News and World Report Top 10-onderscheiding in intellectueel eigendomsrecht, behoort UNH Franklin Pierce tot de top 100 door de American Bar Association geaccrediteerde rechtsscholen in het land. Hoewel we weten dat rankings belangrijk zijn voor toekomstige studenten, vinden we ook dat een rechtenstudie innovatief, lonend en vooruitstrevend moet zijn.

Krachtpatser

UNH Franklin Pierce School of Law is een door de ABA goedgekeurde rechtenfaculteit en heeft onze Top 10-onderscheiding in intellectueel eigendomsrecht gedurende 30 opeenvolgende jaren behouden - elk jaar sinds de ranglijst in die categorie begon.

We zijn er trots op de rechtenfaculteit van New Hampshire te zijn en de baanbrekende rechtsfaculteit voor het informatietijdperk. Studenten van UNH Franklin Pierce worden vanaf hun eerste dag ondergedompeld in de advocatuur. Onze programma's zijn ontworpen om relevante en praktijkgerichte kennis, vaardigheden en waarden te bieden, zodat studenten die afstuderen, zich aansluiten bij een netwerk van succesvolle alumni die in meer dan 80 landen werken.

Met vertrouwen afstuderen

Je gaat hier weg met wat nodig is om te slagen. Vaardigheden die klaar zijn voor de klant. Een ongeëvenaarde opleiding die u alleen kunt krijgen van kleine klassen en leren van ervaren advocaten. On-the-job ervaring in legale residenties en klinieken.

We presteren beter dan onze collega's als het gaat om wat het belangrijkst is: u helpen een hoogwaardige juridische baan te vinden. New Hampshire was de eerste staat in het noordoosten die het Uniform Bar Exam toepast. Afgestudeerden van UNH Franklin Pierce die de UBE in NH volgen, verdienen een draagbare score die kan worden overgedragen naar meer dan 25 staten in het hele land. Onze alumni oefenen in 48 staten en in meer dan 80 landen.

Diversiteit & Inclusie

De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire zet zich in voor het opbouwen en in stand houden van een diverse, rechtvaardige en werkelijk inclusieve omgeving voor alle studenten, medewerkers, sollicitanten en bezoekers. Wij geloven dat het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit in onze school betekent dat we de intrinsieke waarde van gevarieerde ervaringen erkennen en gelijkheid van respect en kansen voor elk lid van onze gemeenschap bevorderen. We streven naar meer wederzijds begrip van de manieren waarop individuele verschillen persoonlijke identiteiten hebben gevormd. We streven ernaar om de verschillen te vieren die ieder van ons uniek maken en om de groei en talenten van onze gemeenschapsleden te ondersteunen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken. We erkennen dat dit klimaat van inclusie van vitaal belang is voor ons voortdurende succes bij het bereiken van onderzoek, studiebeurzen, onderwijs, betrokkenheid en alle andere strategische doelen van onze school van de hoogste kwaliteit. We accepteren en verwelkomen de verantwoordelijkheid van lesgeven en leren in een diverse democratie waar sociale rechtvaardigheid een brug vormt tussen kwaliteitsonderwijs en burgerbetrokkenheid.

accreditatie

Amerikaanse Orde van Advocaten

  • De Franklin Pierce School of Law van de Universiteit van New Hampshire is goedgekeurd door de Council of the Section of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire, voorheen Franklin Pierce Law Center, is sinds 1974 volledig geaccrediteerd door de American Bar Association.
  • Standaard 509-informatie, een overzicht van de opnames, inschrijving, het verloop, het aantal bezoekers van de bar, de faculteit en andere informatie van UNH Franklin Pierce werd aan de ABA verstrekt.

New England Commissie voor Hoger Onderwijs (NECHE)

  • De Universiteit van New Hampshire is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NHCHE).

Locaties

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Vragen