Keystone logo

UNH Franklin Pierce School of Law

A logo

Invoering

Een gemeenschap van studenten en geleerden

De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire is een intieme, innovatieve rechtsschool, die zich inzet voor het ontwikkelen van studenten die genieten van een uitdagende dialoog vanaf de eerste momenten van oriëntatie, praktijkgericht leren omarmen en klaar staan om zich bij de gelederen van alumni te voegen die wereldleiders op het gebied van intellectueel eigendom, huisartsgeneeskunde, algemeen belang, sociale rechtvaardigheid en handel en technologie. Ons Legal Residency-programma stelt studenten in staat om tot een volledig semester in hun interessegebied te werken terwijl ze krediet ontvangen, en ons Daniel Webster Scholar-programma is het enige praktijkgerichte alternatief voor barexamens in de natie. Onze faculteit bestaat uit beoefenaars met ervaring in hun interessegebied. De kleine student/faculteit verhouding bevordert de samenwerking en collegialiteit. UNH Franklin Pierce is geaccrediteerd door de American Bar Association en is gevestigd in Concord, New Hampshire, de thuisbasis van de wetgevende macht van de staat, staatskantoren, evenals lokale, staats- en Amerikaanse federale rechtbanken. Concord ligt op slechts een uur rijden van Boston en we bevinden ons op minder dan een uur van bergen, meren en de Atlantische Oceaan.

Waarom UNH Franklin Pierce?

Naast onze US News en World Report Top 10 onderscheiding in intellectueel eigendomsrecht, behoort UNH Franklin Pierce tot de top 100 van door de American Bar Association geaccrediteerde rechtsscholen in de natie. Hoewel we weten dat ranglijsten belangrijk zijn voor toekomstige studenten, zijn we ook van mening dat een rechtenstudie innovatief, lonend en vooruitstrevend moet zijn.

Krachtpatser

UNH Franklin Pierce School of Law is een Top 100 rechtenfaculteit volgens US News and World Report en heeft onze Top 10 onderscheiding in intellectueel eigendomsrecht gedurende 30 opeenvolgende jaren behouden - elk jaar sinds het begin van de ranglijst in die categorie.

We zijn er trots op de rechtenfaculteit van New Hampshire te zijn en de baanbrekende rechtenschool voor het informatietijdperk. Studenten van UNH Franklin Pierce worden vanaf hun eerste dag ondergedompeld in de advocatuur. Onze programma's zijn ontworpen om relevante en praktijkgerichte kennis, vaardigheden en waarden aan te bieden, zodat studenten, wanneer ze afstuderen, zich aansluiten bij een netwerk van succesvolle alumni die in meer dan 80 landen werken.

Afstuderen met vertrouwen

Je vertrekt hier met wat nodig is om te slagen. Klantgerichte vaardigheden. Een ongeëvenaarde opleiding die je alleen kunt krijgen van kleine klassen en leren van ervaren advocaten. On-the-job ervaring in legale residenties en klinieken.

We presteren beter dan onze collega's als het gaat om wat het belangrijkst is: u helpen een juridische baan van hoge kwaliteit te vinden. New Hampshire was de eerste staat in het noordoosten die het Uniform Bar-examen aannam. UNH Franklin Pierce-afgestudeerden die de UBE in NH volgen, verdienen een draagbare score die kan worden overgedragen naar meer dan 25 staten in het hele land. Onze alumni oefenen in 48 staten en in meer dan 80 landen.

Diversiteit en inclusie

De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire zet zich in voor het bouwen en onderhouden van een diverse, rechtvaardige en echt inclusieve omgeving voor alle studenten, medewerkers, aanvragers en bezoekers. Wij zijn van mening dat het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit in onze school betekent dat we de intrinsieke waarde van gevarieerde ervaringen erkennen en gelijkheid van respect en kansen voor elk lid van onze gemeenschap bevorderen. We streven naar meer wederzijds begrip van de manier waarop individuele verschillen persoonlijke identiteiten hebben gevormd. We willen de verschillen vieren die ieder van ons uniek maken en de groei en talenten van onze leden van de gemeenschap ondersteunen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken. We erkennen dat dit klimaat van inclusie van vitaal belang is voor ons voortdurende succes bij het bereiken van onderzoek, wetenschap, onderwijs, betrokkenheid en alle andere strategische doelen van onze school van de hoogste kwaliteit. We aanvaarden en verwelkomen de verantwoordelijkheid van lesgeven en leren in een diverse democratie waar sociale rechtvaardigheid een brug vormt tussen kwaliteitsonderwijs en maatschappelijk engagement.

accreditatie

American Bar Association

  • De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire is goedgekeurd door de Council of the Section of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • De Franklin Pierce School of Law van de University of New Hampshire, voorheen Franklin Pierce Law Center, is sinds 1974 volledig geaccrediteerd door de American Bar Association.
  • Standard 509 Information, een overzicht van UNH Franklin Pierce's toelatingen, inschrijvingen, verloop, bar passage tarieven, faculteit, en andere informatie, werd verstrekt aan de ABA.

New England Commissie voor Hoger Onderwijs (NECHE)

  • De Universiteit van New Hampshire is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NHCHE).

Locaties

  • University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Vragen