Keystone logo
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Invoering

UNC School of Law werd opgericht in 1845 en maakt deel uit van de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, de eerste door de staat gesteunde universiteit. De school is sinds 1928 goedgekeurd door de American Bar Association.
Carolina Law bereidt uitstekende advocaten en leiders voor om de mensen en instellingen van Noord-Carolina, de natie en de wereld te dienen. De thuisbasis van tal van centra en initiatieven, de school biedt een sterke expertise op het gebied van burgerrechten, bankwezen, milieurecht, intellectuele eigendom, ondernemings- en effectenrecht, kritische studies, faillissement en constitutioneel onderzoek.
UNC School of Law ambieert een grote public law school. Met dit doel voert het een viervoudige missie uit:

  • Om uitstekende advocaten en leiders voor te bereiden voor de bar, de bank, alle openbare en privaatrechtelijke instellingen en openbare dienstverlening,
  • Nationaal en internationaal belangrijke juridische en politieke bijdragen leveren via een ambitieuze agenda voor onderzoek en wetenschap,
  • Levenslange ethische waarden inbrengen, toewijding aan de zaak van gerechtigheid en een blijvende inzet voor pro deo en openbare dienstverlening en
  • Om de advocatuur, de mensen en instellingen van Noord-Carolina, de natie en de wereld te dienen.

Voor veeleisende, hoogstaande studenten is UNC School of Law vaak de perfecte keuze. Wanneer ze onze beroemde mooie campus verlaten, doen ze dat als zelfverzekerde en principiële voorstanders van gerechtigheid.
Onze alumni werken met onderscheid over de hele wereld. We tellen vele nationaal gerenommeerde juridische experts en vooraanstaande wetenschappers onder onze faculteit, die weten dat een diep, functioneel en genuanceerd begrip van de wet gepaard moet gaan met een beheersing van de praktische vaardigheden van het jurylid.
We moedigen alle toekomstige studenten aan om onderzoek te doen naar het competitieve landschap van juridische educatie en voor diegenen die een bewijs van uitzonderlijke kansen eisen, kijken we ernaar uit om onze zaak te bespreken en de uwe te horen.

Locaties

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Vragen