Keystone logo
The University of Law Undergraduate Programmes LLB (Hons) wet versneld
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) wet versneld

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.000 / per year *

Op de campus

* Kosten september 2022: VK: £ 11.100 per jaar. Internationaal: £ 17.750 per jaar (Londen) of £ 16.650 per jaar (Nottingham). De kosten zijn vastgezet voor toekomstige studiejaren, dwz de student betaalt elk jaar dezelfde prijs

Invoering

Deze cursus is ontworpen om de meest gerichte professionele rechtenstudie te zijn die beschikbaar is. Voor studenten die in twee jaar een praktijkgerichte intensieve opleiding willen volgen en een carrière in de juridische sector willen nastreven. Het is een snellere, intensievere route, gegeven door dezelfde docenten en met dezelfde hoogwaardige lesmethoden als onze driejarige rechtenstudie. We hebben een algemene 5-sterrenbeoordeling van QS World University Rankings en 5 sterren in onderwijs, inzetbaarheid, online leren, academische ontwikkeling en inclusiviteit.

JD Canadian Pathway (alleen campus London Bloomsbury): als je geïnteresseerd bent in het uitoefenen van de wet in Canada of als je afgestudeerd bent aan een Canadese universiteit, bevat deze cursus een Canadese Pathway die modules in Canadese wetgeving aanbiedt die je zullen helpen je voor te bereiden op de Canadese NCA (National Committee on Accreditation) examens.* De juridische modules zijn 'Foundations of Canadian Law' en 'Canadian Constitutional Law' en zijn alleen beschikbaar op de London Bloomsbury campus. 'Foundations of Canadian Law' geeft u een gedegen kennis van de geschiedenis, beginselen en belangrijkste bronnen van het Canadese rechtssysteem, terwijl de module 'Canadees constitutioneel recht' de geschiedenis van het Canadese constitutionele recht en fundamentele constitutionele beginselen behandelt. Om de JD Canadian Pathway , moet je je aanmelden voor de cursus op de Bloomsbury-campus in Londen en vervolgens de optionele Canadese modules selecteren tijdens je studie.

*Belangrijke mededeling: u wordt geadviseerd om zelf navraag te doen bij alle beroepsorganisaties waartoe u mogelijk toegang wenst, om te bepalen of u aan al hun vereisten zult voldoen, inclusief academische, karakter- en geschiktheidsvereisten. De universiteit kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele besluiten die een beroepsorganisatie met betrekking tot deze eisen later neemt.

Cursus benodigd heden

  • ABB op A-niveau en graad C/4 of hoger in GCSE Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten die bij aanvang van de opleiding onder de 18 maar niet jonger dan 17 jaar zijn, zijn toegestaan.
  • Internationale vereisten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 7 of hoger, met een minimum van 6.5 in elk onderdeel.

Over de school

Vragen