Keystone logo
The University of Law Undergraduate Programmes LLB (Hons) Wet met zaken
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) Wet met zaken

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Kosten september 2022: VK: £ 9.250 per jaar. Internationaal: £ 14.750 per jaar Londen, £ 13.750 per jaar buiten Londen. De kosten zijn vastgezet voor toekomstige studiejaren, dwz de student betaalt elk jaar dezelfde prijs

Invoering

Op onze LLB Law with Business-graad bestudeer je belangrijke juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden om een breed inzicht te krijgen in een reeks rechtsgebieden die nodig zijn om een kwalificerende graad in de rechten te behalen. Een praktische focus met real-world toepassing van de wet en het bedrijfsleven met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Voor studenten die een driejarige rechtenstudie willen doen met een praktische focus, maar hun opties open willen houden voor een carrière in de juridische of bredere bedrijfswereld. We hebben een algemene 5-sterrenbeoordeling van QS World University Rankings en 5 sterren in onderwijs, inzetbaarheid, online leren, academische ontwikkeling en inclusiviteit.

Cursus benodigd heden

  • BBB op A-niveau en graad C/4 of hoger in GCSE Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Studenten die bij aanvang van de opleiding onder de 18 maar niet jonger dan 17 jaar zijn, zijn toegestaan.
  • Internationale vereisten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

Over de school

Vragen