Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Invoering

De Universiteit van Wet heeft campussen in Londen, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester en Nottingham, evenals onze GDL- en LPC-cursussen die worden gegeven aan de Universiteit van Exeter, de Universiteit van Reading en de Universiteit van Liverpool, en Onze LPC-cursus wordt ook gegeven aan de Universiteit van East Anglia vanaf september 2019. Eerder, het College of Law, hebben we in november 2012 de status van universiteit gekregen. Onze Business School opereert vanuit The University of Law campussen in Bloomsbury, Birmingham, Leeds en Londen. Manchester.

Wat ons echt onderscheidt van andere universiteiten is onze overtuiging dat onze studenten moeten leren in een realistische, professionele en hedendaagse context. We richten ons op praktijkgerichte training en geven studenten toegang tot onze uitgebreide carrièreservice en vacature-database zodra ze een plaats bij ons accepteren. Via ons pro deo-programma kunnen rechtenstudenten hun vaardigheden verbeteren door aan echte zaken te werken voordat ze afstuderen.

Meerdere campussen in het VK:

Met campussen in acht van de meest levendige en interessante steden van het Verenigd Koninkrijk, biedt The University of Law een grote verscheidenheid aan locaties om in te studeren. Ze bevinden zich allemaal in de buurt van bloeiende commerciële centra, advocatenkantoren en vervoersverbindingen. We bieden ook verschillende cursussen online aan.

Voor bacheloropleidingen rechten, politie en criminologie: je kunt kiezen uit maximaal acht campussen in acht steden in het VK. We hebben ook onze unieke overstapfaciliteit* waarmee niet-gegradueerde LLB-studenten kunnen kiezen om op een, twee of meer campussen te studeren om het leven in verschillende steden tijdens hun studie te ervaren (*T&C's zijn van toepassing). De beschikbare cursussen verschillen per campuslocatie.

Innovatief onderwijs:

We zijn gespecialiseerd in lesgeven en richten onze energie op het ontwikkelen van innovatieve, zeer effectieve onderwijs- en leermethoden die studenten toerusten voor hun professionele loopbaan. We hebben meer dan 250 gekwalificeerde en ervaren advocaten, advocaten en rechters als onze docenten, waardoor we u kunnen helpen bij het ontwikkelen van de praktische vaardigheden die het verschil kunnen maken bij het starten van uw carrière in de wet.

Loopbanen en inzetbaarheid:

We hebben een van de grootste juridische carrières en employability-services in het Verenigd Koninkrijk, met een team van meer dan 30 experts.

De toegewijde Employability Service van de University of Law geeft studenten toegang tot werkervaring en pro bonomogelijkheden en wettelijke vacatures zodra ze hun plaats aanvaarden. Het resultaat is uitstekende inzetbaarheidsstatistieken:

 • 92% van onze voltijdse LLB-studenten in het VK die in 2017 afstudeerden, kregen binnen zes maanden na het succesvol afronden van hun cursus een baan of vervolgstudie.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten van verschillende achtergronden dan ooit ondersteunen om hun carrièreambities te realiseren. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan beurzen en beurzen aan, inclusief mogelijkheden voor werkervaring, met een substantieel fonds beschikbaar voor onze cursussen. .

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten.

De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Onze uitgebreide en ervaren Employability Service biedt diepgaande hulp bij het schrijven van CV's, interviewtechnieken en algemene loopbaanbegeleiding, en biedt ook een schat aan mogelijkheden om uw ervaring en vaardigheden te verbeteren. Ondertussen geven onze pro bono-klinieken u de kans om tijdens het studeren te werken met praktiserende advocaten over echte juridische zaken.

Bibliotheek en studievoorzieningen:

Onze goed uitgeruste IT-suites, uitgebreide juridische bibliotheken, rustige studiegebieden en levendige sociale plekken voorzien in al uw studiebehoeften. Onze bibliotheekservice biedt toegang tot meer dan 20.000 eBooks op en buiten de campus om te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

Studentenleven:

Je zult genieten van een scala aan interactieve en levendige activiteiten zowel binnen als buiten het klaslokaal. Bedrijfsspellen, schijnprocessen en onderhandelingswedstrijden zijn slechts enkele van de praktische oefeningen waaraan u zult deelnemen om uw juridische vaardigheden te ontwikkelen. In je vrije tijd kun je lid worden van verschillende clubs en verenigingen, sportteams en fondsenwervende commissies, of zelfs een eigen club beginnen, maar ook genieten van de meer ontspannen kant van het sociale leven van studenten.

Studentenvereniging:

Alle studenten zijn automatisch lid van de University's Student Association (SA). De SA heeft tot taak uw student- en academische ervaring te verbeteren door een sterke vertegenwoordiging van het studentencohort te hebben.

Er is een breed scala aan clubs en verenigingen op elk van onze campussen die worden beheerd door de SA. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de clubs die we onlangs hebben gerund:

 • Avontuurlijke sportclub
 • Taart Club
 • liefdadigheidsvereniging
 • Voetbal
 • Vrouwennetwerk
 • Yoga

cursussen:

Undergraduate Law, Policing and Criminology:

Onze niet-gegradueerde LLB-cursussen combineren academische discipline met praktische juridische vaardigheden om u de essentiële basis te bieden die nodig is om uw reis naar verschillende carrières te beginnen.

Meer dan 90% van onze LLB-docenten zijn gekwalificeerde advocaten en brengen uitgebreide praktijkervaring mee naar uw studie. Onze cursussen zijn beschikbaar als voltijdse, versnelde of online cursussen, dus u kunt de studiemethode kiezen die het beste bij u past. Veel van onze cursussen hebben ook een optie voor het stichtingsjaar. Daarnaast bieden we nu undergraduate degrees in Policing and Criminology.

International Leadership Summer School, Berlijn:

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om uw ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019 niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar u belangrijke werkvaardigheden kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met uw mede- ULaw studenten.

Dit staat open voor alle studenten van de University of Law en de ULaw Business School. Als je je aanmeldt om in september 2019 met je studie bij ons te beginnen, voor een driejarige opleiding, kun je je aan het einde van je tweede studiejaar aanmelden voor onze Leadership Summer School.

Toegangseisen en tarieven:

Toelatingseisen en kosten variëren per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, vergoedingen, financieringsopties en beurzen en beurzen, bezoek de website van de Universiteit van Wet.

Internationale studenten:

Als je aan The University of Law studeert, word je lid van studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap op onze campussen.

We hebben een Student Support Services-team dat hier is om welzijnsgerelateerd advies en begeleiding te geven, en informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.

Accommodatie - Undergraduate:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor niet-gegradueerde studenten garanderen we je een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van je studie, als je ons als je vaste keuze hebt geaccepteerd en voor 30 maart in het jaar van binnenkomst* hebt aangevraagd. (*T&C's zijn van toepassing, details op de website van The University of Law, Undergraduate Accommodation-pagina.)

Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze cursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Van tijd tot tijd bieden we ook Online Open Dagen aan voor onze cursussen. Dus als je niet naar een van onze on-campus Open Dagen kunt komen, heb je nog steeds de mogelijkheid om erachter te komen hoe het is om aan The University of Law te studeren en je vragen online te stellen.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

UK locaties:

Undergraduate Law cursussen zijn beschikbaar op maximaal acht campussen: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester en Nottingham. De beschikbare cursussen verschillen per locatie.

Verdere details over al onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

De Universiteit van Wet
133 Great Hampton Street
Birmingham
B18 6AQ
De Universiteit van Wet
Tempel Circus
Temple Way
Bristol
BS1 6HG
De Universiteit van Wet
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Chester
CH3 7AB
De Universiteit van Wet
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey
GU3 1HA
De Universiteit van Wet
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
De Universiteit van Wet
14 Winkelstraat
Londen
WC1E 7DE
De Universiteit van Wet
2 New York Street
Manchester
M1 4HJ
De Universiteit van Wet
1 Koninklijke standaardplaats
Nottingham
NG1 6FS

Locaties

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Vragen