Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Invoering

De University of South Carolina School of Law is een van de oudste rechtsscholen van het land en de enige non-profit rechtenfaculteit van de staat. We hebben onze studenten veel te bieden, waaronder een enthousiaste faculteit, een nieuw gebouw met de modernste technologie en een flexibel curriculum waarmee studenten zich kunnen concentreren op hun interesses.

Als vlaggenschipuniversiteit in een hoofdstad heeft de School of Law diepe banden met onze regering. Ons nieuwe gebouw ligt op loopafstand van belangrijke knooppunten zoals het State House en het Supreme Court van South Carolina, en onze studenten vinden regelmatig externe vacatures en carrièremogelijkheden binnen ons netwerk.

Van ons bekroonde Pro Bono-programma tot onze externe stages en clinics, je krijgt de kans om diep te duiken in onderwerpen waar je een passie voor hebt. Terwijl eerstejaarsstudenten overal vergelijkbare cursussen volgen, kun je in je tweede en derde jaar je interesses verkennen door te studeren in belangrijke praktijkgebieden zoals procesrecht of ondernemingsrecht, of in gespecialiseerde gebieden zoals milieurecht, kinderrecht of klein ondernemingsrecht.

Locaties

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Verenigde Staten

    Vragen