Keystone logo
College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

Invoering

De Universiteit van Tulsa College of Law, een privé-instelling met een totale inschrijving van minder dan 400, biedt juridisch onderwijs kansen om JD, LLM, joint degree, en certificaat kandidaten voor leiderschap en academische excellentie.

TU College of Law biedt een academisch rigoureus, maar toch vrolijke sfeer waar studenten geworden praktijk-klaar door deelname aan pro bono programma's, bekroonde juridische tijdschriften, studentenorganisaties, concurrerende pleitwedstrijd teams, en een on-campus juridische kliniek. TU College of Law heeft een lage student-to-professor-ratio, het aanbieden van de studenten een zeer persoonlijke onderwijs en het stimuleren van de ontwikkeling van sterke professionele netwerken. Studenten hebben ook toegang tot een van de beste professionele ontwikkeling kantoren in het land, waarvan afgestudeerde plaatsingspercentages zijn consistent hoger dan het landelijk gemiddelde.

TU College of Law is er trots op een actief alumni gemeenschap van meer dan 6.000, van wie velen zeer voorname carrière als advocaten, rechters, wetgevers, corporate counsel, en leiders van de gemeenschap ontwikkeld hosten. Alumni zijn betrokken met de huidige studenten door middel van een aantal programma's, waaronder het mentoring programma, het verstrekken van stage en Externship kansen, en presenteren op de campus lezingen.

De Universiteit van Tulsa College of Law biedt:

10.5: 1 student-to-faculteit verhouding Een van de kleinste wet scholen op de US News and World Report Top 100 Law Schools lijst Toewijding aan de dienst door middel van pro bono programma's, studentenorganisaties, en een juridische kliniek Een van de laagste collegegeld tarieven in het land onder het privaatrecht scholen Gegarandeerd mogelijkheden voor praktische ervaring begint het eerste jaar Toonaangevende duurzame energie en middelen recht en Native American juridische opleidingen

Carrière versnelling is een deel van de cursussen van de TU Law. Successen van onze afgestudeerden zijn unparalleled.Join ons! Tulsa Law aanbiedingen 5 verschillende afgestudeerde recht en beleid graden, 2 voor niet-juristen (Master of jurisprudentie) en 3 voor advocaten (mr):

Master of Laws (LL.M) - In Person Study TU Law's graduate LL.M curriculum richt zich op energie en natuurlijke hulpbronnen wet, olie en gas, milieurecht, tribale economische ontwikkeling, de Indiase (Native American) zelfbeschikking, rechten van inheemse volkeren, en de verdediging van tribale soevereiniteit.

Meester van Jurisprudentie - Online Study Met 40 jaar ervaring in de Indiase, energie, natuurlijke hulpbronnen en milieu-juridisch onderwijs, de Universiteit van Tulsa's energie en natuurlijke hulpbronnen wet curriculum inspireert Meester van Rechtspraak in Energy Law (MJEL) Kandidaten voor juridische en beleidsmatige benaderingen te onderzoeken voor het bereiken van de belangrijke doelen van energie betrouwbaarheid, duurzaam aanbod van natuurlijke hulpbronnen en een gezond milieu.

Career Strategies Master Candidate Career Strategies

Succesvolle Master Degree studenten nemen een pro-actieve benadering van hun eigen carrière strategieontwikkeling. Bij de TU Law, zijn Master Degree studenten ondersteund en begeleid met de volgende programma's, diensten en middelen om de vaardigheden die ze nodig hebben om de mogelijkheden voor professionele vooruitgang tijdens hun ambtstermijn met ons te maximaliseren te krijgen:

Carrière Strategy Services, Resources & Programma's voor Master studenten Na zijn afstuderen Energie en Indian Law and Policy Jobs (Nationwide)

Admissions De kapiteins van de Rechtspraak Deadlines Voorjaar 2015: 8 december 2014 (Lessen starten 12 januari 2015)

Zomer 2015: 1 mei 2015 (Klassen startdatum TBA)

LLM Deadlines Voorjaar 2015: 31 oktober 2014

Herfst 2015: 1 april 2015

Er zijn drie verschillende LLM. Selecteer welke mate u geïnteresseerd bent in voor de juiste opnames proces zijn:

LL.M. in Energy & Natural Resources Law LL.M. in het Amerikaanse Indian & Indigenous Law LL.M. in de Amerikaanse wet voor buitenlandse advocaten

Kom ons zien in eigen persoon! - Controleer het Recruitment Calendar

Locaties

  • Tulsa

    3125 East Fourth Place, Tulsa

    Vragen