Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Invoering

Welkom

Onze missie is om een uitstekende juridische opleiding te bieden voor een internationaal gevestigde, diverse studentenorganisatie. Hoewel ons residentiële JD-programma al decennia bestaat, is ons online Graduate-programma een van de langst bestaande online masteropleidingen ter wereld. We zijn online sinds 2008.

OVER ONS

Thomas Jefferson School of Law Graduate Programmes van Thomas Jefferson School of Law streven naar de hoogste kwaliteit. Thomas Jefferson staat bekend om onze zeer toegankelijke faculteit van wereldklasse.

ACADEMICS

Intellectuele, onderscheidende, uitgebreide en diverse academische programma's De innovatieve online Graduate Programs [Master's of Law (LLM) en Master of Science of Law (MSL)] van Thomas Jefferson School of Law hebben enkele van de volgende kenmerken:

  1. Concentreer u op een van de volgende gebieden: belastingen, financiële diensten en vermogensbeheer, of financiële naleving en risicobeheer
  2. 100% online
  3. Aangeboden door California erkende rechtsschool, met instemming met alle masterprogramma's door het California Committee of Bar Examiners
  4. Beschikbaar voor advocaten en niet-advocaten

Er zijn ook twee (2) residentiële LLM-programma's beschikbaar - LLM in American Legal Studies en LLM in Practice Skills . Deze programma's zijn beschikbaar voor iedereen die al een JD / LLB (of gelijkwaardig) diploma heeft. Ze wonen in ons prachtige gebouw in het centrum van San Diego, CA, waar je persoonlijke aandacht krijgt tijdens je studie.

Studenten in onze LLM in Practice Skills zijn studenten die zich gewoon willen specialiseren of hun vaardigheden willen aanscherpen in een bepaald facet van de wet.

Voor degenen met een JD / LLB (of gelijkwaardig) diploma en LLM-diploma, is Thomas Jefferson er trots op een 100% online doctoraat in de gerechtelijke wetenschappen (JSD) aan te bieden. Dit vijf (5) jaar durende programma is een geweldige aanvulling op uw juridische carrière en helpt u vooruit en geeft u een voorsprong bij het bevorderen van uw carrière. Door samen te werken met een team van attente professoren, onderzoek je en verdedig je een proefschrift, en krijg je uiteindelijk een grondige kennis van een onderwerp naar keuze. Dit is een zeer competitief programma, met overdrachtskredieten die beschikbaar zijn bij uw LLM.

Vul voor meer informatie een formulier in of neem contact op met admissions @ TJSL .edu en we bespreken graag al deze programma's verder met u.

Locaties

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Vragen