Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM-naleving en regelgeving - voltijds
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM-naleving en regelgeving - voltijds

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Afstand leren, Op de campus

* £ 12.500 binnenland, Londen; £ 11.350 binnenlands, niet-Londen; £ 17.500 Internationaal, Londen; £ 15.100 internationaal, niet-Londen; £ 11.350 online

Invoering

Onze LLM's van onze nieuwe masterprogramma's in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in rechten en niet-rechten die de praktische toepassing van een bepaald, gespecialiseerd rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM-naleving en regelgeving - voltijds

Een Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze cursus is speciaal ontworpen voor juristen en niet-juristen die een masterkwalificatie in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een grondige kennis van compliance en regelgeving.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van rechtsregels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. Je kunt je eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij je past en voldoet aan je carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gedoceerd door vakexperts

Gedoceerd door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoeks- en onderwijsacademici die gericht zijn op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten beschikken over een Britse bachelordiploma in elk vak van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductieperiode van twee weken volgen die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem behandelt, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits met succes hebben afgerond, waaronder - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

cursus details

De LLM Compliance and Regulation biedt u de mogelijkheid om kwesties rond compliance en regelgeving te onderzoeken met een focus op een of meer van de volgende gebieden: verzekeringsrecht; energie wet; milieuwet; gegevensbescherming en intellectueel eigendom.

Wanneer u de LLM Compliance and Regulation bij ons bestudeert, zult u:

 • Wordt gegeven door vakexperts, voormalige en huidige beoefenaars en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Focus op de juridische praktijk, niet alleen theorie.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, regelgevers en accreditatie-instanties.
 • Leer meer over juridische technologie door ervoor te kiezen om modules in juridische technologie te studeren.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden op te doen en uw carrière in kaart te brengen met ons loopbaanteam.

Naast een algemene introductie van het programma, is er een introductieperiode van twee weken die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem behandelt. Dit is verplicht voor niet-rechtenstudenten, maar staat ook open voor studenten die de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales willen opfrissen. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van de juridische opleiding.

Om je voor te bereiden op je proefschrift, bestudeer je een reeks verplichte en verdere optionele onderzoeksmethoden-trainingssessies.

Houd er rekening mee dat, vanwege Home Office-voorschriften, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Term 1 & 2 (fulltime)

Introductieperiode van twee weken: voor niet-rechtenstudenten omvat dit een verplichte inleiding tot de wet van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u met uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Naleving en regelgeving
 • Onderzoeksmethoden Training (sessies gedurende Term 1 en 2)

U kunt dan een van de door Compliance en Regelgeving goedgekeurde modules kiezen:

 • Verzekeringswet
 • Energie wet
 • Milieuwet
 • Gegevensbescherming en intellectueel eigendom

Plus twee* modules uit de keuzemodulegids.

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Termijn 3 (voltijd)

 • Proefschrift in naleving en regelgeving

Cursusinformatie

Onderzoek

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze campussen in het VK (of een goedgekeurd overzees centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studeren.

De standaard campuslocatie voor online studeren is Londen.

De dissertatiemodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op een specialistisch gebied van Compliance en regelgeving.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Hoe te solliciteren

 • U kunt deze cursus rechtstreeks bij de universiteit aanvragen.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Couse (LPC) te studeren.

Let op: onze cursussen in Hong Kong zijn nog niet open voor aanmeldingen. Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over studeren in Hong Kong, registreer dan vandaag nog je interesse.

Over de school

Vragen