Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Master of Law (internationaal) - voltijds
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Master of Law (internationaal) - voltijds

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Afstand leren, Op de campus

* £ 10.500 binnenlands, Londen; £ 9.500 binnenlands, niet-Londen; £ 14.000 Internationaal, Londen; £ 12.000 internationaal, niet-Londen; £ 9.500 online

Invoering

Onze LLM's van onze nieuwe masterprogramma's in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in rechten en niet-rechten die de praktische toepassing van een bepaald, gespecialiseerd rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM Master of Law (internationaal) - voltijds

Een Master of Law (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze algemene internationale masteropleiding, speciaal ontworpen voor rechtenstudenten en niet-juristen die een masterkwalificatie in de rechten willen behalen, stelt studenten die op het moment van aanmelding nog twijfelen, in staat om op een later tijdstip hun specialisatie in verband met internationaal recht te kiezen.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van rechtsregels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. Je kunt je eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij je past en voldoet aan je carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gedoceerd door vakexperts

Gedoceerd door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoeks- en onderwijsacademici die gericht zijn op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

Cursus benodigd heden

Britse toelatingseisen

 • Studenten moeten beschikken over een Britse bachelordiploma in een vak van 2:2 of hoger of een gelijkwaardige kwalificatie.
 • Een verplichte introductieperiode van twee weken is vereist voor alle studenten, tenzij ze kunnen aantonen dat ze met succes hebben afgerond:
  • Een LLB of gelijkwaardig; of
  • Minimaal 3 juridische modules, ter waarde van minimaal 80 QCFcredits, waaronder;
   • Engels rechtssysteem
   • Contractenrecht
   • Wet van de onrechtmatige daad

Engelse taalvereisten voor aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is

 • Een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger, met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

cursus details

De LLM Master of Law (International) stelt studenten met een grote interesse in internationaal recht in staat zich te specialiseren in dit groeiende en fascinerende gebied van juridische studie. Studenten moeten ten minste twee goedgekeurde modules internationaal recht selecteren om te voldoen aan de leerresultaten van het programma en hun proefschrift op een gebied van internationaal recht af te ronden.

Wanneer je de LLM Master of Law (International) bij ons studeert, zul je:

 • Krijg les van vakexperts, voormalige en huidige beoefenaars en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Focus op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, toezichthouders en accreditatie-instanties.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden op te doen en uw carrière in kaart te brengen met ons loopbaanteam.

Naast een algemene introductie van het programma, is er een introductieperiode van twee weken die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem behandelt. Dit is verplicht voor niet-rechtenstudenten, maar staat ook open voor studenten die de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales willen opfrissen. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van de juridische opleiding.

Om je voor te bereiden op je proefschrift, bestudeer je een reeks verplichte en optionele onderzoeksmethoden-trainingssessies.

Houd er rekening mee dat, vanwege Home Office-voorschriften, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Term 1 & 2 (fulltime)

Introductieperiode van twee weken: voor niet-rechtenstudenten omvat dit een verplichte inleiding tot de wet van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u met uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Onderzoeksmethoden Training (sessies gedurende Term 1 en 2)

U kunt dan twee modules kiezen uit de modules International Law:

 • Internationale arbitrage
 • Internationaal Corporate Governance
 • Internationaal Strafrecht
 • Internationale mensenrechtenwetgeving
 • Internationaal handelsrecht
 • Internationaal publiekrecht (beschikbaar vanaf termijn vanaf september 2021)

Plus twee* uit de lijst met modules op de keuzemodulegids.

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Termijn 3 (voltijd)

 • Proefschrift in de door u gekozen specialisatie internationaal recht

Cursusinformatie

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze campussen in het VK (of een goedgekeurd overzees centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studeren.

De standaard campuslocatie voor online studeren is Londen.

De dissertatiemodule wordt beoordeeld door het indienen van een proefschrift (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op een specialistisch gebied van internationaal recht.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Hoe te solliciteren

 • U kunt deze cursus rechtstreeks bij de universiteit aanvragen.

Let op: onze cursussen in Hong Kong zijn nog niet open voor aanmeldingen. Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over studeren in Hong Kong, registreer dan vandaag nog je interesse.

Over de school

Vragen