Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Internationale mensenrechten - voltijds
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Internationale mensenrechten - voltijds

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Afstand leren, Op de campus

* £ 10.500 binnenlands, Londen; £ 9.500 binnenlands, niet-Londen; £ 14.000 Internationaal, Londen; £ 12.000 internationaal, niet-Londen; £ 9.500 online

Invoering

Onze LLM's van onze nieuwe Master in Law-programma's zijn ontworpen voor afgestudeerden in de rechten die de praktische toepassing van een bepaald, gespecialiseerd rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM Internationale mensenrechten - voltijds

Een Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-rechten die een masterkwalificatie in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een grondige kennis van de internationale mensenrechtenwetgeving en het onderzoeken hoe internationaal recht wordt betrokken bij de bescherming van mensenrechten over de hele wereld.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van rechtsregels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. Je kunt je eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij je past en voldoet aan je carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gedoceerd door vakexperts

Gedoceerd door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoeks- en onderwijsacademici die gericht zijn op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

Cursus benodigd heden

Britse toelatingseisen

 • Studenten moeten beschikken over een Britse bachelordiploma in een vak van 2:2 of hoger of een gelijkwaardige kwalificatie.
 • Een verplichte introductieperiode van twee weken is vereist voor alle studenten, tenzij ze kunnen aantonen dat ze met succes hebben afgerond:
  • Een LLB of gelijkwaardig; of
  • Minimaal 3 juridische modules, ter waarde van minimaal 80 QCFcredits, waaronder;
   • Engels rechtssysteem
   • Contractenrecht
   • Wet van de onrechtmatige daad

Engelse taalvereisten voor aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is

 • Een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger, met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

cursus details

Onze LLM in International Human Rights Law is ontworpen om gebieden te bestrijken zoals de algemene principes van internationale mensenrechten, de relatie tussen mensenrechtenwetgeving en humanitair recht, en de beperkingen en toekomst van internationale en binnenlandse mensenrechten.

Wanneer je de LLM International Human Rights Law bij ons bestudeert, zul je:

 • Krijg les van vakexperts, voormalige en huidige beoefenaars en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Focus op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, toezichthouders en accreditatie-instanties.
 • Leer meer over juridische technologie door ervoor te kiezen om modules in juridische technologie te studeren.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden op te doen en uw carrière in kaart te brengen met ons loopbaanteam.

De aan een prijs gekoppelde module voor dit programma (Internationale mensenrechten) zal ook aandacht besteden aan de spanning tussen universaliteit en cultureel relativisme van mensenrechten. Het doel van deze module is om mensenrechten in de context van een internationale setting te plaatsen, zodat u leert hoe u complexe theoretische concepten kunt toepassen op praktijksituaties van klanten. Onder deskundige begeleiding van ervaren professionals kunt u een groot aantal belangrijke kwesties onderzoeken die te maken hebben met de bescherming van individuen en samenlevingen in veel situaties over de hele wereld.

Naast een algemene introductie van het programma, is er een introductieperiode van twee weken die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem behandelt. Dit is verplicht voor niet-rechtenstudenten, maar staat ook open voor rechtenstudenten die de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales willen opfrissen. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van de juridische opleiding.

Om u te helpen u voor te bereiden op uw proefschrift in Term 3, bevatten Termen 1 en 2 een reeks verplichte en verdere optionele onderzoeksmethoden-trainingssessies.

Houd er rekening mee dat, vanwege Home Office-voorschriften, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Term 1 & 2 (fulltime)

Introductieperiode van twee weken: voor niet-rechtenstudenten omvat dit een verplichte inleiding tot de wet van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u met uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Internationale Mensenrechten
 • Onderzoeksmethoden Training (sessies gedurende Term 1 en 2)

U kunt er vervolgens drie kiezen uit de lijst met keuzemodules*, waaronder modules zoals:

 • Belangenbehartiging en balievaardigheden**
 • Civiele en strafrechtelijke procesvoering**
 • Internationaal Strafrecht
 • Bemiddeling en alternatieve geschillenbeslechting**

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

**Als je 55% of meer behaalt in deze drie modules en je masterprogramma met succes afrondt, ben je vrijgesteld van het BPC-selectie-evenement van de universiteit.

Termijn 3 (voltijd)

 • Dissertatie in internationaal mensenrechtenrecht

Cursusinformatie

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze campussen in het VK (of een goedgekeurd overzees centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studeren.

De standaard campuslocatie voor online studeren is Londen.

De dissertatiemodule wordt beoordeeld door het indienen van een proefschrift (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op een specialistisch gebied van internationaal mensenrechtenrecht.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Hoe te solliciteren

 • U kunt deze cursus rechtstreeks bij de universiteit aanvragen.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Couse (LPC) te studeren.

Let op: onze cursussen in Hong Kong zijn nog niet open voor aanmeldingen. Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over studeren in Hong Kong, registreer dan vandaag nog je interesse.

Over de school

Vragen