Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Familierecht - Deeltijd
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Familierecht - Deeltijd

24 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Afstand leren, Op de campus

* £ 12.500 binnenland, Londen; £ 11.350 binnenlands, niet-Londen; £ 17.500 Internationaal, Londen; £ 15.100 internationaal, niet-Londen; £ 11.350 online

Invoering

Onze LLM's van onze nieuwe masterprogramma's in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in rechten en niet-rechten die de praktische toepassing van een bepaald, gespecialiseerd rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM Familierecht

Een Master of Laws (LLM) in Familierecht* is een postgraduaat dat is ontworpen voor afgestudeerden in rechten en niet-recht om hun academische juridische kennis te verbeteren. Deze internationaal erkende masteropleiding geeft je de vaardigheden om vooruitgang te boeken binnen de sector familierecht en kan Pathways openen voor een carrière als advocaat, advocaat, paralegal en meer.

cursus details

De LLM Family Law is een innovatief, flexibel programma dat u een grondige kennis van het familierecht in de praktijk zal bieden. In deze cursus wordt ingegaan op kwesties als echtscheiding en ontbinding, ouderschap, privaat en publiek kinderrecht, adoptie, samenwonen en huiselijk geweld. Na afronding van de module kunt u aantonen dat u in staat bent om onderzoek uit te voeren en te evalueren en kunt u uw lessen gebruiken om oplossingen te bieden die de situatie het beste weergeven.

Wanneer je de LLM Familierecht bij ons studeert, zul je:

 • Wordt gegeven door vakexperts, voormalige en huidige beoefenaars, en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Leer meer over de context waarin het familierecht opereert en wisselt met andere gebieden zoals economie en politiek.
 • Onderzoek en evalueer kritisch de belangrijkste theorieën, concepten en principes van het familierecht zoals toegepast in het VK.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, regelgevers en accreditatie-instanties, die onze programma-ontwikkeling informeren.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden op te doen en uw carrière in kaart te brengen met ons loopbaanteam.
 • Versterk uw netwerk - maak contact met andere studenten, docenten en professionals uit de industrie op internationale schaal en zoek naar kansen voor toekomstige plaatsingen en vacatures.
 • Vergroot uw verdienpotentieel - uit de Graduate Labour Market Statistics van 2020 bleek dat postgraduaten gemiddeld £ 7.000 meer verdienen dan hun afgestudeerde tegenhangers.
 • Loop de concurrentie voor - doe diepgaande kennis op van uw interessegebied en word een vakexpert, wat u een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt zal opleveren.
 • 94% van de postdoctorale studenten met een baan had 15 maanden na hun afstuderen een hooggekwalificeerd beroep (gegevens over afgestudeerde resultaten 2019/20).
 • Bereid je voor op de toekomst van juridische technologie - bestudeer modules in juridische technologie en krijg inzicht in dit opkomende rechtsgebied.

Houd er rekening mee dat, vanwege Home Office-voorschriften, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten beschikken over een Britse bachelordiploma in elk vak van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductieperiode van twee weken volgen waarin de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem worden behandeld, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits hebben voltooid. moet omvatten - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

Voorwaarden 1 -4 (parttime)

Naast een algemene introductie tot het programma, is er een introductieperiode van twee weken die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem behandelt. Dit is verplicht voor niet-rechtenstudenten, maar staat ook open voor studenten die de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales willen opfrissen. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van de juridische opleiding.

Verplichte modules zijn onder andere:

 • Familie wet
 • Onderzoeksmethoden Training om u te helpen bij de voorbereiding op uw proefschrift

U kunt er dan drie* kiezen uit de lijst met keuzemodules, waaronder modules als:

 • Internationale Mensenrechten
 • Wet op de geestelijke gezondheidszorg
 • Internationaal publiekrecht

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Termijn 5 & 6 (voltijd)

 • Afstudeerscriptie Familierecht.

Cursusinformatie

Onderzoek

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Alle assessments vinden online plaats.

De dissertatiemodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op een specialistisch gebied van het familierecht.

Structuur

De cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

De benadering van leren en onderwijzen in de Master of Laws-programma's is overwegend leerlinggericht. Elke aangeleerde module is onderverdeeld in een aantal eenheden die worden gepresenteerd met behulp van de Prepare, Engage, Consolidate-benadering.

Voorbereiden: dit vertegenwoordigt al het werk dat de student moet voltooien voordat hij de relevante workshop bijwoont. Traditionele college-inhoud zal worden gepresenteerd in korte hapklare segmenten van ongeveer 10 minuten om de moderne student beter te betrekken. Begeleid onafhankelijk onderzoek en lezen wordt verwacht als onderdeel van de voorbereiding van een student.

Engage: dit vertegenwoordigt het interactieve element van de Unit. Dit kan een face-to-face workshop zijn, een synchrone online workshop of een asynchrone online activiteit.

Consolideren: dit vertegenwoordigt het laatste deel van de module en kan door studenten worden gebruikt om hun begrip van de eenheid te controleren onmiddellijk na hun Engage-activiteit of als onderdeel van hun revisie voor de module of beide.

Over de school

Vragen