Keystone logo
The University of Edinburgh Online Innovatie, technologie en de wet (online leren) LLM
The University of Edinburgh Online

Innovatie, technologie en de wet (online leren) LLM

Online

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24.700 / per year *

Afstand leren

* geschat collegegeld voor innovatie, technologie en recht (LLM)

Invoering

Dit unieke en internationaal gerichte LLM-programma onderzoekt hoe de wet reageert op nieuwe en opkomende technologieën, deze reguleert en promoot.

Innovatieve technologieën en convergentie in technologieën veroorzaken een ongekende maatschappelijke verandering. Er ontstaan ​​nieuwe juridische kwesties en er ontstaan ​​nieuwe regelgevende reacties. De wet kan het vermogen van de samenleving om de optimale voordelen van technologische ontwikkeling te plukken helpen of belemmeren.

In het programma bestudeer je verschillende wijzen van regulering - de wet, de markten, de technologie zelf - en analyseer je kritisch de voor- en nadelen van elk. Het potentieel van technologie ter ondersteuning van juridische en gerechtelijke processen wordt ook onderzocht.

Met deze LLM kunt u een geavanceerde kennis ontwikkelen van domeinen waar de wet zich bezighoudt met technologie, bewustzijn van de problemen in het gebied en inzicht in de verschillende benaderingen van hun oplossing.

Online leren

Onze online leerprogramma's worden volledig online geleverd via een virtuele leeromgeving. Leren en onderwijzen gebeuren 'asynchroon'. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om in te loggen op tijdstippen en op plaatsen die bij je passen, je mening te geven en te reageren op anderen, en nog steeds een gemeenschapsgevoel te bewaren met je medestudenten in verschillende tijdzones.

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen