Keystone logo
The Ohio State University Moritz College of Law Master of Laws (LLM)-programma
The Ohio State University Moritz College of Law

Master of Laws (LLM)-programma

Columbus, Verenigde Staten

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline *

13 Aug 2024

Request tuition fees

Op de campus

* Dit zijn de deadlines voor het herfstsemester. 1 juni voor internationale studenten en 15 juli voor binnenlandse studenten.

Invoering

Carrièregericht curriculum

Het Moritz College of Law biedt zijn studenten een carrièregericht curriculum . Met een gecombineerd aanbod van leerstellige cursussen op belangrijke juridische praktijkgebieden (zoals ondernemingsrecht, geschillenbeslechting, arbeidsrecht en intellectueel eigendom) en ervaringsgerichte cursussen (zoals de Mediation Clinic , de Legislation Clinic en de Public Interest Clinic ). Externshipprogramma , pleitwedstrijden ,) Moritz rust LLM-kandidaten uit met essentiële juridische vaardigheden en praktijkervaring die voldoen aan de vraag van de mondiale juridische markt.

Met een flexibel diploma kunnen LLM-studenten bij Moritz hun eigen curriculum ontwerpen dat het beste bij hun carrièredoelen past, hetzij door cursussen te selecteren uit meer dan 100 cursussen op alle belangrijke gebieden van het Amerikaanse, transnationale en internationale recht, of door zich te concentreren op een van de zes academische concentraties die zich richten op belangrijke juridische praktijkgebieden op de wereldmarkt.

LLM-JD-overdracht

LLM-studenten bij Moritz hebben de mogelijkheid om na voltooiing van het LLM-programma over te stappen naar het JD-programma. De meeste studiepunten verdiend met het LLM-diploma zijn overdraagbaar naar het JD-programma. Als gevolg hiervan zullen LLM-JD-transferstudenten het JD-programma slechts in twee jaar voltooien. LSAT-test is niet vereist.

LLM-studentenondersteuning

Het academisch jaar bij Moritz wordt verrijkt door een breed scala aan hulpmiddelen en studentenondersteuningsdiensten die beschikbaar zijn aan zowel het College of Law als de Ohio State University, waaronder één-op-één academisch advies, loopbaanadvies, mentorprogramma's, programma's voor geestelijke gezondheid en welzijn. , Facultaire Resource Advisors en LLM-JD Buddy-programma. Onze carrière- en professionele ontwikkelingsprogramma's helpen LLM-studenten voor te bereiden op het zoeken naar een baan na hun afstuderen tijdens de OPT-periode (OPT - Optionele Praktische Training - staat F-1-visumstudenten een tijdelijk dienstverband toe van maximaal 12 maanden na afstuderen in rechtengerelateerde functies, werkend bij minimaal 20 uur per week of fulltime).

Voorbereiding op het succes van het balie-examen

Bij Moritz kunnen LLM-studenten cursussen volgen over alle onderwerpen die zijn getest op het balie-examen in New York, evenals vele andere balie-examens in de VS, zoals Ohio, Californië, DC, Massachusetts, Texas en Washington. LLM-studenten ontvangen ook een goedkope voorbereidingscursus voor een commerciële bar van THEMIS, een van de grootste nationale aanbieders van balierecensies, samen met informatiesessies over balie-examens en workshops op de rechtenfaculteit gedurende het hele academiejaar. Met deze voorbereidingscursus voor het bar-examen kunnen ze zich voorbereiden op alle hierboven genoemde bar-examens.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen