Keystone logo
The Ohio State University Moritz College of Law Grondslagen van de Amerikaanse wet en praktijk - zomerprogramma
The Ohio State University Moritz College of Law

Grondslagen van de Amerikaanse wet en praktijk - zomerprogramma

Columbus, Verenigde Staten

1 Weeks

Engels

Full time

02 May 2025*

Jun 2025

USD 2.100 **

Op de campus

* Deadline om je voor dit programma in te schrijven is 1 mei 2024.

** Optie van 3 weken: $ 2100 - Optie van 1 week: $ 1000/week

Invoering

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw profiel door verbeterd juridisch Engels en kennis van de Amerikaanse rechtsstelsels, geschillenbeslechting, ondernemingsrecht en ondernemingsrecht? Bij het opbouwen van het vertrouwen en de juridische vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn? Leren van de faculteitsexperts van het Moritz College of Law, maar ook van rechters en beoefenaars die werken bij federale rechtbanken en internationale advocatenkantoren in Columbus?

Het Foundations of US Law & Practice-programma is ontworpen om u deze voordelen te bieden. Succes begint bij jezelf!

Dit is een niet-diploma, niet-kredietdragend programma; deelnemers ontvangen geen studiepunten of een diploma. Er is geen eindexamen; deelnemers ontvangen een certificaat van voltooiing voor een of alle weken waaraan ze deelnemen.

We behouden ons het recht voor om dit programma te annuleren in dwingende omstandigheden die voorkomen dat het programma wordt gehouden (zoals lage inschrijving, gezondheids- en veiligheidsnoodsituaties en andere tussenkomende gebeurtenissen). Alle kosten worden onmiddellijk terugbetaald in geval van annulering.

Voordelen van het Foundations-zomerprogramma

  • Krijg binnen slechts 3 weken een brede bekendheid met de juridische basisbeginselen van het Amerikaanse recht, internationaal recht en transnationaal recht, evenals met de Amerikaanse advocatuur.
  • Verdien een certificaat: u ontvangt een certificaat van voltooiing voor elke week dat u deelneemt om te delen met potentiële werkgevers en uw professionele netwerk.
  • Flexibiliteit: je kunt ervoor kiezen om 1 week, 2 weken of alle 3 weken te studeren. Door een flexibel programma aan te bieden, komen we tegemoet aan uw interesse om u te concentreren op een gespecialiseerd onderwerp of om tegelijkertijd kennis op te doen over verschillende onderwerpen.
  • Bereid u voor op succes: met de kennis en juridische vaardigheden die u in dit programma opdoet, kunt u aan werkgevers laten zien dat u door groei gedreven bent, hard werkt en waardevolle vaardigheden te bieden heeft.
  • Doe praktische ervaring op: gedurende het hele programma ontwikkel je inzichten in hoe je kunt denken en werken als een Amerikaanse advocaat, door rechtstreeks te leren van en te communiceren met Moritz-faculteitsexperts, federale en staatsrechters en praktiserende advocaten bij advocatenkantoren in Columbus.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen