Keystone logo
© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Invoering

The Ohio State University Moritz College of Law is een integraal onderdeel van een van 's werelds grootste onderwijsinstellingen. Het Moritz College of Law, opgericht in 1891 en consequent de best gerangschikte rechtenfaculteit in de staat Ohio, is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande openbare rechtsscholen van het land en een van de meest gerespecteerde rechtsscholen ter wereld.

Het Moritz College of Law, opgericht in 1891 en consequent de best gerangschikte rechtsschool in de staat Ohio, is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande openbare rechtsscholen van het land en een van de meest gerespecteerde rechtsscholen ter wereld.

Moritz, een collegiale gemeenschap van ongeveer 570 studenten en meer dan 50 faculteitsleden, staat bekend om zijn strenge academische programma, het baanbrekende onderzoek van zijn faculteit van wereldklasse, een diepe toewijding aan onderwijs en professionele training, en de ontwikkeling van toekomstige leiders.

De meer dan 11.000 alumni van de hogeschool staan centraal in de nationale reputatie. Afgestudeerden zijn onder meer rechters van het Hooggerechtshof van Ohio, federale beroepen en rechters van districtsrechtbanken, Amerikaanse senatoren, Amerikaanse vertegenwoordigers, gouverneurs, beherende partners in advocatenkantoren van elke omvang, CEO's van Fortune 500-bedrijven, professoren aan rechtsscholen in het hele land, en prominente advocaten in de particuliere praktijk, overheidsdiensten en advocatenkantoren van algemeen belang.

Het Moritz College of Law is een integraal onderdeel van de Ohio State University, een van de beste en grootste openbare universiteiten in de VS. De Ohio State University is ook geselecteerd als een van de beste openbare universiteitscampussen van de VS. De Ohio State University staat nationaal bekend om zijn universiteitsvoetbalteam, de Buckeyes.

Missies van het Moritz College of Law

  • We proberen studenten rigoureuze analytische vaardigheden bij te brengen, hen te helpen bij het ontwikkelen van hun begrip van de wet en het juridische proces, en hun professionele beoordelingsvermogen te verbeteren door middel van een dynamische en innovatieve leeromgeving met als doel dat ze uitstekende juridische professionals worden die zijn uitgerust om de samenleving te helpen en te verbeteren.
  • Bied inzicht in de impact van wetgeving en juridische instellingen op individuen en gemeenschappen en pleit voor wetswijzigingen die het welzijn van mensen en de samenleving verbeteren.
  • Draag expertise bij in de openbare gesprekken en initiatieven die leiden tot de verbetering van de wet en de rechtsbedeling in Ohio, de natie en de wereld.

Locaties

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Vragen