Keystone logo
Texas A&M University School of Law LLM met certificaten in vermogensbeheer, internationale belasting of risicobeheer
Texas A&M University School of Law

LLM met certificaten in vermogensbeheer, internationale belasting of risicobeheer

Fort Worth, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.680 / per semester *

Afstand leren

* $ 12.680,72: collegegeld voor ingezetenen en vereiste kosten / $ 18,674.84: collegegeld voor niet-ingezetenen en vereiste vergoedingen. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Als je ooit hebt overwogen om je Master of Laws te behalen, is er geen betere tijd dan nu, en geen betere plek dan de Texas A&M University School of Law.

De LL.M. is een geavanceerde graad in de rechten voor studenten die al een JD of het equivalent daarvan hebben behaald aan een rechtenstudie buiten de Verenigde Staten. Het 1-jarige programma met 24 studiepunten is bedoeld voor binnenlandse en internationale studenten die

 • een specialisatie willen ontwikkelen in een bepaald rechtsgebied.
 • proberen inzicht te krijgen in de Amerikaanse wet en procedure, inclusief degenen die mogelijk willen deelnemen aan het Texas Bar-examen.

Online LL.M. Graad opties

 • Internationaal belastingcurriculum
  Texas A&M Law biedt het belangrijkste online programma met een curriculum in internationale belasting met een multidisciplinaire, op risicobeheer gerichte aanpak. Ons unieke, branchegerichte online curriculum is doorgelicht door en is gericht op de behoeften van multinationale ondernemingen, grote bedrijven en overheden. Een diploma van de Texas A&M University, een Tier-1 onderzoeksinstelling en een van de grootste Amerikaanse openbare universiteiten, wordt wereldwijd erkend. Texas A&M's online Master of Jurisprudence of Master of Laws-curriculum in internationale belasting is speciaal ontworpen voor belastingprofessionals, zowel advocaten als niet-juristen, wiens loopbaan inzicht vereist in internationale belasting en aanverwante zaken.
 • Curriculum risicobeheer
  Ons Risk Management-programma biedt u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om succesvol te werken in een snelle, zeer gestructureerde, deadline-gedreven cultuur. We hebben het programma ontworpen met zowel advocaten als niet-advocaten in het achterhoofd, en hebben cursussen ontwikkeld die helpen de punten met elkaar te verbinden over een aantal kwesties, zoals compliance, fiduciair beheer, corporate governance en meer. Betrek, innoveer en communiceer in de echte wereld van risicobeheer.
 • Curriculum vermogensbeheer
  Ons Wealth Management-programma geeft u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om vermogende klanten te adviseren en hun vermogen te helpen beheren. Omdat bij vermogensbeheer professionals met verschillende achtergronden betrokken zijn, hebben we het programma ontworpen met zowel advocaten als niet-juristen in gedachten.

Alle Texas A&M LL.M. online programma's zijn volledig geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges. Bovendien hebben deze programma's berusting verkregen van de American Bar Association (ABA).

Flexibele online levering voor werkende professionals

Studeer waar en wanneer je wilt met ons ultramoderne online format. Dit programma is bedoeld voor werkende volwassenen. U kunt het programma volgens uw schema voltooien, terwijl u doorgaat met werken, zodat u en uw klasgenoten praktijkvoorbeelden kunnen delen en uw opleiding direct kunnen toepassen. Gerangschikt als een top-20 online graduate degree-programma in de VS, biedt Texas A&M University een asynchroon, boeiend online platform.

Toelatingsbeslissingen

Toelatingsbeslissingen zijn gebaseerd op een grondige beoordeling van het dossier van elke aanvrager. Hoewel de sterkte van het volledige academische record van de aanvrager een prominente rol speelt in het proces, wordt er rekening gehouden met een groot aantal factoren bij het vaststellen van de kans van een aanvrager om het studieprogramma met succes af te ronden. Hoewel het voldoen aan de minimale toelatingscriteria de aanvrager kwalificeert om in aanmerking te komen, is het voldoen aan de minimumcriteria voor toelating tot de universiteit geen garantie voor toelating tot het programma.

Vereisten voor eerdere graad

 • Kandidaten voor toelating moeten een verdiend Juris Doctor (JD) diploma hebben van een ABA-geaccrediteerde rechtsschool.
 • In het buitenland opgeleide advocaten moeten een diploma hebben dat gelijkwaardig is aan de Juris Doctor (JD)

Dienstregelingen

 • Per groep:
  • Voor de herfst: deadline voor aanmelding: 1 augustus
  • Voor de lente: deadline voor aanmelding: 1 januari
  • Voor de zomer (alleen online programma's): Deadline voor aanmelding: 1 mei
 • Aanvragen worden op voortschrijdende basis geaccepteerd met cohorten die beginnen in de herfst, lente en zomer.
 • Aanvragen en al het bijbehorende papierwerk moeten tijdig via LSAC of rechtstreeks bij de rechtenschool worden ingediend om ervoor te zorgen dat u zich inschrijft in uw gewenste cohort.
 • We raden u aan om vroeg te solliciteren om een tijdige toelatingsbeslissing te ontvangen.
 • De toelatingscommissie zal tijdig ingediende aanvragen zorgvuldig in overweging nemen totdat de programmacapaciteit is bereikt.

Sollicitatie

Alle LL.M. aanvragers kunnen zich registreren bij de Law School Admission Council (LSAC) LL.M. Credential Assembly Service om toegang te krijgen tot de elektronische applicatie en de vereiste documenten in te dienen die nodig zijn om het toelatingsproces via LSAC te voltooien of rechtstreeks via de rechtsschool te solliciteren.

Vereist voor toelating

Om in aanmerking te komen voor toelating, kan een aanvrager de volgende items indienen via de LSAC LL.M. Credential Assembly Service of kies ervoor om rechtstreeks via de rechtsschool te solliciteren via pdf-formulier:

 • Een voltooide LL.M. aanvraag via LSAC of de pdf-toepassing als u rechtstreeks op de rechtsschool van toepassing bent.
 • Aanvraagkosten (niet-restitueerbaar)
  • $ 65 voor in de VS opgeleide aanvragers en $ 90 voor in het buitenland opgeleide aanvragers. Dien een cheque of postwissel in, te betalen aan Texas A&M University.
 • Een beschrijvend cv met details over:
  • De educatieve achtergrond van de aanvrager, ereverenigingen, militaire dienst, buitenschoolse activiteiten, openbare / gemeenschapsdienst, onderscheidingen en onderscheidingen, publicaties, vaardigheid in vreemde talen en andere belangrijke prestaties en betrokkenheid.
  • De relevante werkgeschiedenis van de sollicitant. Zorg ervoor dat u de naam van de werkgever of organisatie, de locatie, de tewerkstellingsdata, de ingenomen functie(s), een algemene beschrijving van de uitgevoerde taken en eventuele door de werkgever erkende prestaties vermeldt.
 • Een interesseverklaring getypt, dubbele regelafstand van niet meer dan twee pagina's. De verklaring moet betrekking hebben op:
  • Het interesseprogramma van de aanvrager - zie hierboven genoemde opties.
  • De educatieve en professionele ervaringen van de aanvrager hebben hem of haar voorbereid op een geavanceerde juridische studie.
  • De professionele plannen en doelen van de aanvrager na voltooiing van het studieprogramma.
 • Verklaringen, indien van toepassing, waarin bevestigende antwoorden worden uitgelegd op vragen in het gedeelte Karakter en geschiktheid van de aanvraag.
 • Twee aanbevelingsbrieven, ingediend via de LSAC LL.M. Credential Assembly Service, waaruit blijkt dat de aanvrager klaar is voor geavanceerde juridische studie. Aanvragers worden sterk aangemoedigd om aanbevelingsbrieven in te dienen van huidige of voormalige hoogleraren in de rechtenfaculteit en vroegere of huidige supervisors. Aanbevelingsbrieven die voornamelijk op persoonlijke relaties zijn gebaseerd, moeten worden vermeden.
 • Officiële academische transcripties, ingediend via de LSAC LL.M. Credential Assembly Service of rechtstreeks aan de rechtsschool, van alle bijgewoonde niet-gegradueerde, afgestudeerde en rechtsscholen, inclusief definitieve transcripties die de toekenning van alle behaalde graden weerspiegelen - associates, bachelor's, master's en doctoraten.

Buitenlands opgeleide advocaten - transcriptieevaluatie:

In het buitenland opgeleide aanvragers, degenen die hun bachelordiploma buiten de VS, hun territoria of Canada hebben behaald, moeten alle transcripties indienen met een officiële Engelse vertaling. Officiële vertalingen moeten zijn gemaakt door een erkende vertaaldienst en voorzien zijn van alle originele zegels en/of handtekeningen. Kandidaten die momenteel een Amerikaanse instelling bezoeken, kunnen ervoor zorgen dat hun huidige school kopieën van hun officiële transcript (en) rechtstreeks bij de School of Law indient (zie pagina 10 van de aanvraag-pdf).

Buitenlands opgeleide advocaten - Engelse taalvaardigheid:

Naast alle andere aanvraagvereisten moeten in het buitenland opgeleide aanvragers hun Engelse taalvaardigheid aantonen. Aanvragers dienen het Office of Graduate and Professional Studies te raadplegen voor de meest actuele informatie over Engelse taalvaardigheidsverificatie.

Zodra de aanvrager de elektronische aanvraag heeft voltooid en ingediend, zal de rechtenfaculteit automatisch een officieel exemplaar van de LL.M. Rapport van de Credential Assembly Service van LSAC. Houd er rekening mee dat een aanvraag pas als compleet wordt beschouwd als de rechtenschool elk van de hierboven genoemde items heeft ontvangen via de LSAC LL.M. Dienst voor het verzamelen van diploma's.

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen