Keystone logo
Texas A&M University School of Law Algemeen LL.M.
Texas A&M University School of Law

Algemeen LL.M.

Fort Worth, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.680 / per semester *

Op de campus

* $ 12.680,72: collegegeld voor ingezetenen en vereiste kosten / $ 18,674.84: collegegeld voor niet-ingezetenen en vereiste vergoedingen. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Het eenjarige programma Master of Laws (LL.M.) biedt een geconcentreerd postdoctoraal juridisch studieprogramma voor praktiserende advocaten of afgestudeerden van buitenlandse of binnenlandse rechtsscholen. Kandidaten voor dit programma zijn onder meer:

 • Buitenlandse advocaten en afgestudeerden in de rechten die op zoek zijn naar training in de juridische doctrine en vaardigheden van de VS; en
 • Amerikaanse advocaten en afgestudeerden in de rechten die een geavanceerde studie willen volgen in gekozen aandachtsgebieden.

Studenten hebben de mogelijkheid om een scriptie of niet-scriptie Master of Laws te volgen. Studenten kunnen zowel voltijds als deeltijds ingeschreven worden.

Alle studenten van de General Master of Laws (LL.M.) moeten 24 credit-uren voltooien, inclusief ten minste drie cursussen op het hoogste niveau in een van de volgende aandachtsgebieden:

 • Aanpasbaar in-residence-programma op onze campus in Fort Worth - bouw je eigen curriculum. Voorbeelden van studiegebieden zijn:
  • Zakelijk en handelsrecht
  • Strafrechtelijke wet
 • Internationale belasting (online)
 • Risicobeheer (online)
 • Vermogensbeheer (online)

Alleen online curricula, zoals onze in-residence-programma's, zijn volledig geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges. Bovendien hebben deze programma's berusting verkregen van de American Bar Association (ABA).

Als onderdeel van de 24 studiepunten moeten afgestudeerden van buitenlandse rechtsscholen een geconcentreerde inleidende cursus over het Amerikaanse rechtssysteem volgen, Inleiding tot het Amerikaanse rechtssysteem. Deze cursus maakt studenten vertrouwd met de structuur van het Amerikaanse rechtssysteem, de grondbeginselen van juridisch redeneren en analyseren, en kernconcepten op de belangrijkste gebieden van het Amerikaanse leerrecht.

Alle studenten moeten een schrijf- of tekencursus op het hoogste niveau volgen. Een LL.M. colloquium, een regelmatig gepland colloquium met een overzicht en bespreking van geselecteerde onderwerpen, zal worden aangeboden.

Toelatingsbeslissingen

Toelatingsbeslissingen zijn gebaseerd op een grondige beoordeling van het dossier van elke aanvrager. Hoewel de sterkte van het volledige academische record van de aanvrager een prominente rol speelt in het proces, wordt er rekening gehouden met een groot aantal factoren bij het vaststellen van de kans van een aanvrager om het studieprogramma met succes af te ronden. Hoewel het voldoen aan de minimale toelatingscriteria de aanvrager kwalificeert om in aanmerking te komen, is het voldoen aan de minimumcriteria voor toelating tot de universiteit geen garantie voor toelating tot het programma.

Vereisten voor eerdere graad

 • Kandidaten voor toelating moeten een verdiend Juris Doctor (JD) diploma hebben van een ABA-geaccrediteerde rechtsschool.
 • In het buitenland opgeleide advocaten moeten een diploma hebben dat gelijkwaardig is aan de Juris Doctor (JD)

Dienstregelingen

 • Per groep:
  • Voor de herfst: deadline voor aanmelding: 1 augustus
  • Voor de lente: deadline voor aanmelding: 1 januari
 • Aanvragen worden op voortschrijdende basis geaccepteerd met cohorten die beginnen in herfst en zomer.
 • Aanvragen en al het bijbehorende papierwerk moeten tijdig via LSAC of rechtstreeks bij de rechtenschool worden ingediend om ervoor te zorgen dat u zich inschrijft in uw gewenste cohort.
 • We raden u aan om vroeg te solliciteren om een tijdige toelatingsbeslissing te ontvangen.
 • De toelatingscommissie zal tijdig ingediende aanvragen zorgvuldig in overweging nemen totdat de programmacapaciteit is bereikt.

Sollicitatie

Alle LL.M. aanvragers kunnen zich registreren bij de Law School Admission Council (LSAC) LL.M. Credential Assembly Service om toegang te krijgen tot de elektronische applicatie en de vereiste documenten in te dienen die nodig zijn om het toelatingsproces via LSAC te voltooien of rechtstreeks via de rechtsschool te solliciteren.

Vereist voor toelating

Om in aanmerking te komen voor toelating, kan een aanvrager de volgende items indienen via de LSAC LL.M. Credential Assembly Service of kies ervoor om rechtstreeks via de rechtsschool te solliciteren via pdf-formulier:

 • Een voltooide LL.M. aanvraag via LSAC of de pdf-toepassing als u rechtstreeks op de rechtsschool van toepassing bent.
 • Aanvraagkosten (niet-restitueerbaar)
  • $ 65 voor in de VS opgeleide aanvragers en $ 90 voor in het buitenland opgeleide aanvragers. Dien een cheque of postwissel in, te betalen aan Texas A&M University.
 • Een beschrijvend cv met details over:
  • De educatieve achtergrond van de aanvrager, ereverenigingen, militaire dienst, buitenschoolse activiteiten, openbare / gemeenschapsdienst, onderscheidingen en onderscheidingen, publicaties, vaardigheid in vreemde talen en andere belangrijke prestaties en betrokkenheid.
  • De relevante werkgeschiedenis van de sollicitant. Zorg ervoor dat u de naam van de werkgever of organisatie, de locatie, de tewerkstellingsdata, de ingenomen functie(s), een algemene beschrijving van de uitgevoerde taken en eventuele door de werkgever erkende prestaties vermeldt.
 • Een interesseverklaring getypt, dubbele regelafstand van niet meer dan twee pagina's. De verklaring moet betrekking hebben op:
  • Het interesseprogramma van de aanvrager - zie hierboven genoemde opties.
  • De educatieve en professionele ervaringen van de aanvrager hebben hem of haar voorbereid op een geavanceerde juridische studie.
  • De professionele plannen en doelen van de aanvrager na voltooiing van het studieprogramma.
 • Verklaringen, indien van toepassing, waarin bevestigende antwoorden worden uitgelegd op vragen in het gedeelte Karakter en geschiktheid van de aanvraag.
 • Twee aanbevelingsbrieven, ingediend via de LSAC LL.M. Credential Assembly Service, waaruit blijkt dat de aanvrager klaar is voor geavanceerde juridische studie. Aanvragers worden sterk aangemoedigd om aanbevelingsbrieven in te dienen van huidige of voormalige hoogleraren in de rechtenfaculteit en vroegere of huidige supervisors. Aanbevelingsbrieven die voornamelijk op persoonlijke relaties zijn gebaseerd, moeten worden vermeden.
 • Officiële academische transcripties, ingediend via de LSAC LL.M. Credential Assembly Service of rechtstreeks aan de rechtsschool, van alle bijgewoonde niet-gegradueerde, afgestudeerde en rechtsscholen, inclusief definitieve transcripties die de toekenning van alle behaalde graden weerspiegelen - associates, bachelor's, master's en doctoraten.

Buitenlands opgeleide advocaten - transcriptieevaluatie:

In het buitenland opgeleide aanvragers, degenen die hun bachelordiploma buiten de VS, hun territoria of Canada hebben behaald, moeten alle transcripties indienen met een officiële Engelse vertaling. Officiële vertalingen moeten zijn gemaakt door een erkende vertaaldienst en voorzien zijn van alle originele zegels en/of handtekeningen. Kandidaten die momenteel een Amerikaanse instelling bezoeken, kunnen ervoor zorgen dat hun huidige school kopieën van hun officiële transcript (en) rechtstreeks bij de School of Law indient (zie pagina 10 van de aanvraag-pdf).

Buitenlands opgeleide advocaten - Engelse taalvaardigheid:

Naast alle andere aanvraagvereisten moeten in het buitenland opgeleide aanvragers hun Engelse taalvaardigheid aantonen. Aanvragers dienen het Office of Graduate and Professional Studies te raadplegen voor de meest actuele informatie over Engelse taalvaardigheidsverificatie.

Zodra de aanvrager de elektronische aanvraag heeft voltooid en ingediend, zal de rechtenfaculteit automatisch een officieel exemplaar van de LL.M. Rapport van de Credential Assembly Service van LSAC. Houd er rekening mee dat een aanvraag pas als compleet wordt beschouwd als de rechtenschool elk van de hierboven genoemde items heeft ontvangen via de LSAC LL.M. Dienst voor het verzamelen van diploma's.

Verken Fort Worth

Fort Worth 7th Street BridgeStudenten ingeschreven in de in-residence ​LL.M. programma op de campus van Fort Worth genieten van een levendige stad die een geweldige plek is om te leren, wonen en werken. Fort Worth, Dallas, Arlington, Frisco en alle steden daartussen bieden een onovertroffen levenskwaliteit met volop kansen om je carrière vooruit te helpen. Als het #2-gebied voor banengroei (US Bureau of Labor Statistics, 2017) en de thuisbasis van meer dan 20 Fortune 500-bedrijven, is het een ongelooflijk gebied om uw professionele netwerk uit te breiden.

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen