Keystone logo
© Penn State Great Valley
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Invoering

De advocaat van de 21e eeuw moet meer doen dan alleen zaken voor de rechter behandelen. Je hebt de mogelijkheid nodig om over overeenkomsten te onderhandelen, contracten op te stellen, schikkingen te maken en te bemiddelen in geschillen. Bij Texas A&M University School of Law hebben we jou gedekt. Ons innovatieve JD-programma benadrukt het belang van praktische juridische vaardigheden die u volledig zullen voorbereiden op alle aspecten van uw carrière.

Er is meer dan één type advocaat. In de 21e eeuw bedienen praktiserende advocaten een breed scala aan cliënten in verschillende hoedanigheden en in talloze industrieën. Bij Texas A&M University School of Law kunt u uw opties open houden door een brede opleiding te volgen. Of u kunt een van de drie verschillende paden kiezen die we aanbieden. Binnen elk van deze paden kunt u er zelfs voor kiezen om u te concentreren op bepaalde praktijkgebieden, zoals intellectueel eigendom of olie- en gaswetgeving.

Het kiezen van een rechtenstudie betekent dat u de komende jaren uw huis kiest, en u zult geen betere plek vinden om te leren en te leven dan Fort Worth. Fort Worth biedt een ongeëvenaarde kwaliteit van leven, een juridische gemeenschap die jonge advocaten verwelkomt en begeleidt, en toegang tot een breed scala aan werkgevers in verschillende praktijkomgevingen, waaronder advocatenkantoren, overheidsinstanties, non-profitorganisaties en de juridische afdelingen van bedrijven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Vragen