Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Invoering

Over tempelwet

Temple University Beasley School of Law wordt consequent erkend als een top 50 en de beste prijs- Temple University Beasley School of Law staat op de derde plaats in de advocacy, # 11 in juridisch schrijven, # 19 in internationaal recht en # 25 in fiscaal recht door US News

Temple Law is een leider in ervaringsleren en heeft een faculteit met een internationale reputatie voor academische excellentie, studiebeurzen en effectief onderwijs. Er zijn ook vijf centra in Temple Law: The Sheller Centre for Social Justice, Institute for International Law

Studenten van over de hele wereld nemen deel aan het Juris Doctor (JD) -programma en de Master of Laws-programma's van Temple Law vanwege de 120-jarige toewijding van de school aan superieur juridisch onderwijs tegen een betaalbare prijs.

Leven in Philadelphia

De stad Philadelphia is een belangrijk onderdeel van de Temple Law-ervaring. Philadelphia is de eerste UNESCO-werelderfgoedstad in de Verenigde Staten en werd onlangs door National Geographic uitgeroepen tot een van de beste steden om te bezoeken in de Verenigde Staten in 2020. De academische programma's van studenten worden dagelijks verbeterd door het culturele en intellectuele leven van deze prachtige en levendige stad, en tegen een veel betaalbaarder kosten in vergelijking met andere steden aan de oostkust.

De zesde grootste stad van het land, Philadelphia is de thuisbasis van staats- en federale rechtbanken op elk niveau, talloze advocatenkantoren, groot en klein, tientallen gemeentelijke agentschappen en honderden andere juridische werkgevers. Studenten Temple Law kunnen gemakkelijk pendelen naar New York City en Washington DC vanwege de gunstige ligging van Philadelphia tussen de twee grote steden.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Missie

Temple Law, opgericht in 1895, streeft naar excellentie in onderwijzen, leren, studiebeurzen en service. Temple Law is toegewijd aan het voorbereiden van studenten op het beoefenen van en doorgaan in de advocatuur met het hoogst mogelijke niveau van bekwaamheid, met een sterke toewijding aan principes van professionele verantwoordelijkheid, en met een gevoel van persoonlijke verplichting om de gemeenschappen te leiden en te dienen waarin zij leef en oefen.

Temple Law handhaaft een fundamenteel ideaal om juridisch onderwijs toegankelijk te maken voor alle getalenteerde individuen, inclusief personen die anders die kans misschien niet hebben of die barrières tegenkomen vanwege ras, geloof, geslacht, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit of expressie, leeftijd, sociaaleconomische achtergrond of andere persoonlijke kenmerken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Vragen