Keystone logo
Swansea University LLM in internationaal zeerecht
Swansea University

LLM in internationaal zeerecht

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* VK / EU-studenten: £ 7.900 voltijds; £ 3.950 / jaar voor 2 jaar parttime; £ 2.650 / jaar voor parttime van 3 jaar. Internationale studenten: £ 16.450 voltijds; £ 8.250 / jaar voor parttime van 2 jaar; £ 5.500 / jaar voor parttime van 3 jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De zee is van vitaal belang voor het menselijk bestaan - voor handel, navigatieroutes en als een belangrijke bron van natuurlijke hulpbronnen. Er is altijd vraag naar juridische expertise op het gebied van de wetgeving rondom deze gebieden.

Onze LLM in internationaal maritiem recht geeft u een diepgaand begrip van de wet met betrekking tot contracten voor het vervoer van goederen, maritieme verzekeringen, internationale handel en zeerecht.

Door te leren van experts met academische en praktische ervaring op hoog niveau, verwerft u specialistische kennis en vaardigheden die door werkgevers zeer worden gewaardeerd, en opent u een reeks opwindende carrièremogelijkheden.

Waarom internationaal maritiem recht bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.

U wordt vrijgesteld van de niveau 2-vereisten van het CIArb-lidmaatschap, dus u kunt het niveau van lid van het Instituut (MCIArb) aanvragen bij succesvolle afronding van de International Commercial Arbitration-module

Swansea University staat op de 26e plaats in het VK voor onderzoekskwaliteit en op de 22e plaats voor onderzoekseffecten (REF 2014).

Uw ervaring met internationaal maritiem recht

Op deze LLM-graad, zul je de kennis en ervaring opdoen om zich te ontwikkelen tot een 21e-eeuwse advocaat of beoefenaar van juridische dienstverlening met een specialistische en diepgaande kennis van internationaal maritiem recht.

Onze postdoctorale rechten bieden je de mogelijkheid om te leren van academici die experts in de industrie zijn, met een schat aan academische en praktische ervaring.

Je leert ook door:

 • Gastcolleges om u inzicht te geven in de praktijk in het veld
 • Competities schieten
 • Zomerscholen in het buitenland

Internationaal maritiem recht Arbeidskansen

Afgestudeerden van de LLM in internationaal maritiem recht zijn goed gepositioneerd voor het stimuleren en belonen van carrièremogelijkheden.

Verbetering van uw inzetbaarheid is voor ons een topprioriteit en we organiseren een reeks evenementen om te helpen, waaronder de jaarlijkse LLM-carrièrebeurs, die u de mogelijkheid biedt om lokale en internationale advocatenkantoren te ontmoeten, evenals netwerkevenementen en bezoeken aan toonaangevende praktijken in de stad Londen.

Toelatingseisen

 • De toelatingseis voor deze LLM in internationaal maritiem recht is een 2: 2 graad, ideaal in een verwante discipline.
 • Kandidaten met relevante ervaring worden ook aangemoedigd om te solliciteren.
 • We verwelkomen aanvragen van studenten van over de hele wereld en vereisen bewijs van het vorige onderzoek dat gelijkwaardig is aan de toelatingseisen.
 • Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pass nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie zoals de IELTS-test (met een algemene score van ten minste 6,5 en een minimum van 6,0 in elk onderdeel).
 • Er zijn gratis Engelstalige lessen beschikbaar die zijn ontworpen om u te helpen bij het verbeteren van uw kritisch juridisch denken en schrijven.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen, advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je ambities te bereiken.

Het verbeteren van de inzetbaarheid van onze studenten is een topprioriteit. Om dit te doen, organiseren we een aantal initiatieven voor LLM-studenten, waaronder de jaarlijkse LLM Careers Fair, die studenten de mogelijkheid biedt om vertegenwoordigers van lokale en internationale advocatenkantoren, netwerkevenementen en bezoeken aan toonaangevende praktijken in de stad Londen te ontmoeten .

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen