Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Invoering

Al meer dan 100 jaar heeft Suffolk Law enkele van de meest vooraanstaande juridische professionals van het land voortgebracht. Met de nadruk op praktische praktijk en ervaringsleren, is Suffolk Law een ongeëvenaarde plek om een succesvolle carrière en leven in de wet te beginnen, op te bouwen en te lanceren.

Als een van de grootste rechtsscholen in de Verenigde Staten heeft Suffolk Law een uitgebreid curriculum dat een sterke academische basis combineert met expertise op een groot aantal gespecialiseerde gebieden. Je opleiding omvat praktijkgerichte leerprogramma's, nationaal bekende docenten en praktijkjuristen die een brug slaan tussen theorie en praktijk om studenten voor te bereiden op het werken in de 21e eeuw.

Missie & Doelen

Suffolk University Law School, gevestigd in Boston, zet zich in om studenten van alle achtergronden en omstandigheden te verwelkomen en hen op te leiden tot zeer bekwame en ethische advocaten die goed voorbereid zijn om te dienen in hun lokale gemeenschappen, in het hele land en over de hele wereld. Omdat de rol van de advocaat is geëvolueerd en uitgebreid sinds de oprichting van Suffolk in 1906, probeert de Law School bij haar studenten de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te voldoen aan de veranderende behoeften van het beroep in een steeds diversere, mondiale en technologisch afhankelijke samenleving. Als een van de grootste rechtsscholen van het land gaat Suffolk die uitdaging aan door studenten een kernbasis te bieden in juridisch onderwijs, een breed scala aan cursussen en programma's, en uitstekende training door een diverse en toegankelijke faculteit die zich bezighoudt met studiebeurzen en dienstverlening aan hun beroep en gemeenschappen . Het doel van Suffolk is om haar studenten toegang te geven tot een uitstekende juridische opleiding, een toewijding aan gerechtigheid te inspireren en haar afgestudeerden de mogelijkheid te bieden hun carrièreambities te verwezenlijken.

Vragen