Keystone logo
Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Invoering

Als Florida's eerste wet school, Stetson heeft een uitstekende advocaten, rechters en leiders van de gemeenschap opgeleid voor meer dan een eeuw. Stetson is een top-100 law school, gerangschikt # 1 in het proces belangenbehartiging en # 3 in juridische schriftelijk door US News & World Report, en is volledig geaccrediteerd door de American Bar Association en de Association of American Law Schools.

Stetson University College of Law is een actief onderdeel van de Tampa Bay metro gebied, met zijn belangrijkste wet campus in Gulfport / St. Petersburg en een satelliet-centrum in Tampa. De wet school is een onderdeel van Stetson University, met een College van Kunsten en Wetenschappen, de School of Business Administration, en de School of Music in De Land, en een universitair satelliet-centrum in Celebration.

Dean Christopher Pietruszkiewicz leidt een divers team van docenten, bestuurders en medewerkers op basis van de missie en waarden van de College of Law en Stetson University.

Stetson in een oogopslag

Nummer 1 voor berechting belangenbehartiging en No. 3 voor juridische schriftelijk door US News & World Report Individuele aandacht voor de leerling nodig Getalenteerde, toegankelijke faculteit die uitblinken in hun vakgebied State-of-the-art bibliotheek en klaslokalen Zeven rechtszalen JD certificaten van de concentratie in belangenbehartiging, oudere recht, milieurecht, internationaal recht en sociale rechtvaardigheid Dual degree en joint degree opties: JD / LL.M. in Advocacy, JD / MBA, JD / MPH, JD / MIEL in internationaal economisch recht, en JD / MEBL in European Business Law LL.M. graden in de advocatuur, oudere en internationaal recht Een van de weinige Amerikaanse wet scholen om ruimte te delen met een werkende rechter, Tweede District Court of Appeal van Florida De eerste wet school in Florida om pro bono dienst door studenten en docenten nodig Excellent loopbaanontwikkeling en bar voorbereidende diensten. Onlangs uitgeroepen tot een van de beste LLM Programma's voor Carrièremogelijkheden door International Jurist Magazine. Centers for Excellence in Advocacy, ouderling wet, wet op het hoger onderwijs en beleid, en het Internationaal Recht Home naar Institutes for Biodiversity Law, het Caribisch gebied Law, Legal Communicatie en Veterans Law Thuisbasis van vier wetenschappelijke tijdschriften: Stetson Law Review, Journal for International Aging Recht en Beleid, Tijdschrift voor International Wildlife recht en beleid, en Stetson Journal of Advocacy en de Wet Honours programma voor top-ranked studenten 45 studentenorganisaties Nationale en wereldkampioen belangenbehartiging teams Breed scala van kliniek en stagemogelijkheden Bruisende leven op de campus met diverse studentenorganisaties, interscholastic activiteiten en wedstrijden Acht studie in het buitenland en zes buitenlandse uitwisselingsprogramma's Belangrijkste campus wet in Gulfport / St. Petersburg met satelliet-centrum in de buurt van het centrum van Tampa

7 goede redenen om te overwegen Stetson Law:

De kracht van onze academische programma's.

Stetson professor leert classWe zijn er trots op worden gerangschikt # 1 voor berechting belangenbehartiging en # 3 voor juridische schriftelijk door US News & World Report. Stetson is ook een leider op het gebied van oudere recht, biodiversiteit-milieurecht, het hoger onderwijs recht, internationaal recht, sociale rechtvaardigheid, veteranen wet, het Caribisch gebied de wet, en andere gebieden van juridische studie. Stetson biedt vijf JD certificaat van concentratie programma's, meer dan 60 vaardigheden keuzevakken, en gezamenlijke of dual-degree opties voor JD / mr. JD / MBA en JD / MPH

Mogelijkheden om praktische juridische ervaring op te doen.

Klinisch onderwijs participantsStetson biedt studenten meer dan 400 kliniek en Externship kansen jaarlijks over de Tampa Bay, Florida grootstedelijk gebied. Met meer dan 30 kliniek en Externship cursussen op ongeveer 60 ontvangende organisaties, Stetson toetreedt tot een handvol andere wet scholen in het hele land, die garanderen dat iedere student tijdens wet school kunnen deelnemen aan een kliniek of Externship natuurlijk.

Beurzen voor het verlagen van de kosten van het hoger onderwijs.

Stetson student veteranIn Fall 2015, 55% van de nieuwe JD studenten ontvingen een beurs. Alle toegelaten eerstejaars studenten worden automatisch in aanmerking voor meerjarige beurzen. Te beginnen met de 2016-2017 studiejaar wordt Stetson een onbeperkt aantal gekwalificeerde veteranen of in aanmerking komende personen ten laste van de GI Bill's Yellow Ribbon Program te ondersteunen.

Een prachtige campus gelegen in het zonnige Tampa Bay, Florida.

Stetson Law campusStetson de 21-acre, palmbomen belangrijkste campus in Gulfport / St. Petersburg was ooit een 1920 badplaats bezocht door Babe Ruth en andere beroemdheden. Vandaag de dag zijn onze historische gebouwen, aangevuld met 3920 netwerkverbindingen, zeven werkdagen rechtszalen, 50 bibliotheekgroep studie kamers, een zwembad, en een wet bibliotheek met meer dan 419.000 volumes. Noodzaak van een onderbreking van het bestuderen? Trip Advisor's # 4-ranked beste strand (St. Pete Beach) ligt op vijf minuten van de campus.

Faculteit die houden van het onderwijs recht en de zorg over het succes van studenten.

Stetson professor adviseert studentOur professoren zijn betrokken bij bijna elk aspect van het leven op de campus en over het werken met studenten, zowel binnen als buiten het klaslokaal hartstochtelijk bent. Faculteit uit de hele wet school tijd doorbrengen dienen als mentoren, adviseren van studentenorganisaties, en coaching advocacy teams. Onze docenten zijn schrijvers, advocaten en leiders in hun gebied van juridische expertise.

Loopbaanontwikkeling diensten voor zowel studenten en afgestudeerden.

Loopbaanontwikkeling personeel adviseert studentAn toegankelijk loopbaanontwikkeling medewerkers ondersteunt studenten met individuele coaching sessies, groepsbijeenkomsten en programma's. Stetson's "Career Toolkit 'workshop-serie biedt een kader voor carrièreplanning en zoeken naar een baan. Ons personeel heeft relaties met de Tampa Bay gebied juridische gemeenschap opgericht en werkt te helpen afgestudeerden vinden hun ideale carrière.

Studie in het buitenland programma's in de Kaaiman Eilanden, Cuba, Engeland, Zuid-Korea, Spanje en Nederland.

Stetson studie in het buitenland participantsOur studenten kunnen de wereld te verkennen terwijl het verdienen van studiepunten en het voldoen aan juridische deskundigen in verre landen. In aanvulling op Stetson de zomer in het buitenland en semester programma, Stetson heeft ook internationale overeenkomsten uitwisseling met universiteiten in Australië, Engeland, Ierland, Frankrijk en Spanje.

Locaties

  • Tampa

    Stetson University College of Law 1401 61st Street South , 33707, Tampa

    Opleidingen

    Vragen