Keystone logo
St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School of Law

Invoering

Welkom bij de St. Thomas University School of Law

Opgericht in 1984, is St. Thomas University School Law volledig geaccrediteerd door de American Bar Association en is lid van de Association of American Law Schools. Het maakt deel uit van een katholieke universiteit en een rechtsschool waar waarden van belang zijn.

St. Thomas Law leidt en studeert advocaten op die in staat zijn om wettelijke principes toe te passen om problemen van een steeds complexere en veranderende samenleving aan te pakken en op te lossen. Het strenge academische programma van de rechtenstudie legt de nadruk op levenslang leren en wetenschap in een persoonlijke, zorgzame omgeving. Daarom blijven we ons inzetten voor uitmuntendheid in onderwijs, studiebeurzen en dienstverlening aan de gemeenschap.

St. Thomas Law biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kliniek, externship en stage om de juridische opleiding van onze studenten verder te verbeteren.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

feiten

Gesticht

St. Thomas University werd in 1961 gesticht als Biscayne College door de orde van de Augustijner Friars. Toen de universitaire status werd bereikt, werd de naam van de instelling veranderd in St. Thomas University om zijn Cubaanse erfgoed te weerspiegelen. De universiteit vindt zijn wortels in de Universidad de Santo Tomas de Villanueva, gesticht in 1946 in Havana, Cuba, door Amerikaanse Augustijnen met hulp van Europese Augustijnen.

St. Thomas University School of Law is een van de slechts twee erkende katholieke rechtsscholen ten zuiden van Georgetown University's Law School in Washington, DC.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Student-faculteit Ratio

15 tot 1

Door studenten geleide wetenschappelijke tijdschriften

  • The St. Thomas Law Review
  • Intercultureel onderzoek naar de rechten van de mens
  • Journal of Complex Litigation (online)

Studentenorganisaties

Meer dan dertig studentenorganisaties, velen zijn uitgebreid betrokken bij openbare dienstverleningsprojecten.

Bibliotheek

Het Legal Information Centre is het intellectuele centrum van de St. Thomas University School of Law. Met zijn befaamde collectie en geavanceerde hulpmiddelen, een breed scala aan diensten en uitnodigende studieplekken, is de Juridische Bibliotheek zeer begaan met de onderzoeks- en onderwijsmissies van de Law School.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Miami Gardens

    St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054, , Miami Gardens

Vragen