Keystone logo
St. Theresa International College

St. Theresa International College

St. Theresa International College

Invoering

Over het College St. Theresa International College werd opgericht in 2001 als een internationale hogeschool, geaccrediteerd door de Commissie van Hoger Onderwijs, Ministerie van Onderwijs, Thailand. Het college heeft een objectieve en engagement op lange termijn om voortdurend ontwikkelen van de kwaliteit van haar opleidingen door middel van internationale samenwerking, terwijl de productie van waardevolle afgestudeerden voor multi-nationale beroepen.

De belangrijkste hoogtepunt van onze programma's is dat de studenten komen in aanmerking om te dragen en te studeren aan een van onze samenwerking aangegaan universiteiten, waar ze alleen zullen worden verplicht om hun laatste jaar te voltooien en zal ontvangen automatisch een respectievelijke Bachelor diploma van hun gekozen universiteit. Bovendien, St. Theresa International College is een van de weinige internationale instituten in Thailand, waar de leer van de Faculty of Nursing Science in het Engels worden geleverd dat is een groot voordeel voor onze studenten naar het buitenland te kwalificeren voor carrièremogelijkheden. Het College heeft onlangs introduceerde de Bachelor of Education programma dat studenten voorbereidt op de grote vraag naar Engels sprekende leraren met specialisaties in de wetenschap en wiskunde te voldoen.

In de dynamische tijdperk van globalisering, is het college zet zich in voor het bevorderen van internationalisering, met behoud van de nationale trots en culturele participatie van studenten, ongeacht ras, religie en nationaliteit. De multi-culturele gemeenschap van studenten en docenten zorgt voor een echt internationale omgeving.

In een oogopslag

2001 Geopend 5 Faculteiten 18 Degree Programs 5 International Partners

Locaties

  • St. Theresa International College 1 Moo 6 Rangsit-Nakhon Nayok Road (Klong 14), Bungsan, Ongkarak, Nakhon Nayok 26120, , Nakhon Nayok

Vragen