Keystone logo
Southwestern Law School General LL.M. (Individuele studies)
Southwestern Law School

General LL.M. (Individuele studies)

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Effectief juridisch onderzoek na JD biedt de mogelijkheid om rechtsdomeinen grondiger te verkennen via een op maat gemaakt curriculum onder leiding van vooraanstaande deskundigen in een stimulerende academische omgeving. Op de Southwestern Law School bieden we een uitstekend Master of Laws (LL.M.) -programma dat aan die belofte voldoet.

Southwestern's flexibele General LL.M. Programma in Individualized Studies is bedoeld voor studenten die al een diploma rechten in de Verenigde Staten of in het buitenland hebben behaald en die hun juridische studie willen uitbreiden in overeenstemming met hun eigen persoonlijke en professionele doelen.

Als student in de LL.M. van Southwestern. programma, kunt u uw eigen curriculum samenstellen uit een selectie van meer dan 150 cursussen die zich op het gebied van wetgeving richten en waarvan u het meeste voordeel zult hebben. Meer dan een kwart van onze faculteit heeft internationale ervaring. De LL.M. mate vereist 24 credit-uren van post-JD cursussen en kan worden voltooid op een full-time of part-time basis en kan beginnen in de herfst of lente.

U kunt profiteren van de dynamische grootstedelijke locatie van Southwestern in het centrum van Los Angeles en deel uitmaken van een gemeenschap die al meer dan 100 jaar pioniers en leiders heeft voortgebracht. De 10.000 alumni van de wetsschool in de Verenigde Staten en 25 andere landen zijn prominente openbare functionarissen - van leden van het Congres tot burgemeesters en meer dan 200 rechters - en ook oprichters van grote advocatenkantoren van kust tot kust en algemene adviseurs van multinationale ondernemingen.

LL.M. Graad Vereisten

Om in aanmerking te komen voor de LL.M. graad, studenten moeten 24 credit-uren van post-JD cursussen voltooien, waarvan 12 moeten worden verdiend op het zuidwesten. Er kunnen maximaal 30 eenheden worden toegepast op de LL.M. mate. Cursussen die eerder zijn gevolgd voor het behalen van een JD of een gelijkwaardige graad, worden niet meegeteld voor de LL.M. mate.

Voltijd studenten:

Neem 8 tot 16 eenheden per semester; meestal volledige graad binnen een academiejaar.

Deeltijdstudenten:

Neem 2 tot 7 eenheden per semester; meestal volledige graad binnen twee academische jaren.

OPMERKING: Internationale studenten die een F1-visum aanvragen, moeten een voltijdse inschrijving houden.

Alle studenten zijn verplicht om alle cursussen voor de LL.M. binnen vier jaar. LL.M. studenten volgen lessen met Zuid-Amerikaanse JD-studenten en hebben de flexibiliteit om cursussen te kiezen die overdag of 's avonds worden aangeboden. Southwestern biedt verschillende basiscursussen speciaal voor internationaal opgeleide LL.M. studenten.

LL.M. Basiscursussen

Zuidwestelijk aanbod van cursussen specifiek voor internationaal opgeleide LL.M. studenten zijn onder meer:

 • Inleiding tot de Amerikaanse wetgeving
 • Wettelijk schrijven voor LL.M. studenten
 • Contractrecht, Vaardigheden en Onderhandeling
 • Praktisch juridisch onderzoek: LL.M.

Graad Vereisten

De LL.M verdienen graad, studenten moeten met succes 24 credit-uren van post-JD cursussen voltooien, waarvan er 12 moeten worden genomen op het zuidwesten. Cursussen die eerder zijn gevolgd voor het behalen van een JD of een gelijkwaardige graad, worden niet meegeteld voor de LL.M. mate. De specifieke cursussen die elke kandidaat onderneemt, zijn afhankelijk van het gekozen concentratiegebied van het individu.

Internationaal opgeleide studenten moeten Introductie in American Law, Legal Process and Institutions volgen. Er is geen schriftelijke scriptie vereist om in aanmerking te komen voor de LL.M. mate.

Studenten kunnen zowel fulltime als parttime gaan. Full-time studenten zullen meestal hun cursussen in een jaar voltooien en part-time studenten zullen het programma meestal in twee jaar voltooien, maar ze zijn allemaal verplicht om alle cursussen voor de LL.M. binnen vier jaar.

Toelatingseisen

Toelating tot de LL.M. Programma is zeer selectief. Een Juris Doctor (JD) of een gelijkwaardige graad is vereist. Een kandidaat die solliciteert uit de Verenigde Staten moet de JD-graad hebben behaald aan een rechtenstudie die zowel ABA-goedgekeurd is als lid is van de Association of American Law Schools. Een buiten de Verenigde Staten verdiend rechtendiploma moet afkomstig zijn van een universiteit die is geaccrediteerd in het land waar het is gevestigd, of de kandidaat moet worden toegelaten tot de hoogste rechter in dat land.

Bij het beoordelen van kandidaten voor de LL.M. Programma, overweegt de toelatingscommissie:

 • academisch record in law school en undergraduate school
 • potentieel voor onderscheidende prestaties in en bijdrage aan de professionele ervaring en prestaties van het programma
 • aanbevelingsbrieven
 • kwaliteit van persoonlijke verklaring

De doelstelling van het toelatingsbeleid is om elke klas te vullen met de beste studenten uit een sollicitantenpool die consistent is met de hoge kwaliteitsnormen van het programma en de diversiteit van het zuidwesten. Succesvolle kandidaten zijn over het algemeen afgestudeerd in de tophelften van hun rechtenstudenten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Diploma internationale mensenrechten en humanitair recht
  • Frankfurt an der Oder, Duitsland
 • Online LL.M in internationaal strafrecht en justitie
  • Concord, Verenigde Staten
 • Master of Advanced Studies in International Law and Economics (MILE)
  • Bern, Zwitserland