Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Invoering

Divers, betrokken, inspirerend - dit is de Southwestern Law School - een geschiedenis van openbare dienstverlening, innovatieve leraren, briljante geleerden en baanbrekende alumni. Bereid je voor om te slagen door ons innovatieve curriculum en ervaringsgerichte leermogelijkheden. De levendige campus in het midden van de stad biedt de ideale setting voor de studie van rechten, waarbij de nadruk wordt gelegd op gemeenschap, diversiteit en openbare dienstverlening.

Southwestern is meer dan 100 jaar geleden opgericht en heeft een reputatie opgebouwd voor afstuderende advocaten die een goed afgerond, ondernemend en bereid zijn om te slagen.

Zuidwestelijke studenten hebben een sterk gemeenschapsgevoel. Ze komen uit vrijwel elke staat, meer dan twaalf landen, en vertegenwoordigen meer dan 200 niet-gegradueerde instellingen. In de meest recente introductieles vertegenwoordigen vrouwen 53 procent, terwijl minderheden 49 procent uitmaken en studenten vloeiend spreken in meer dan 20 vreemde talen. De gemiddelde leeftijd is 27, met een bereik van 21 tot meer dan 50. In de afgelopen jaren heeft Southwestern de hoogste vertegenwoordiging van Afro-Amerikaanse studenten en de op een na hoogste Latino / Hispanic studenten van elke California Law School. De Student Bar Association sponsort bekroonde studentenwelzijns- en community-outreach-programma's en houdt toezicht op meer dan 50 studentenorganisaties, waaronder juridische broederschappen; minderheden, culturele, politieke en religieuze groepen; en verenigingen gericht op specifieke rechtsgebieden.

Inspirerende academische omgeving

Southwestern heeft een uitnodigende, studentgerichte oase gecreëerd in het bruisende centrum van Los Angeles en bevat een van de meest historische architecturale monumenten van de stad - het iconische gebouw Bullocks Wilshire. Dit art-deco meesterwerk bevindt zich in het hart van de campus, die midden in de "openbare dienstgang" van Los Angeles ligt. Studenten in Zuidwest-Nederland besteden ruim 20.000 uur per jaar aan pro deo-service in de gemeenschap.

Baanbrekende Alumni

De 15.000 alumni van Southwestern hebben prominente openbare functionarissen - van leden van het congres tot burgemeesters en meer dan 400 rechters - en ook oprichters van grote advocatenkantoren en algemene adviseurs van multinationale ondernemingen. De rechtenstudie heeft sterke banden met de juridische, zakelijke en civiele sectoren, en het Biederman Entertainment and Media Law Institute is nauw verbonden met de entertainmentindustrie in Hollywood en internationaal. Terwijl de meerderheid van de afgestudeerden in het Zuidwesten ervoor kiest om in Californië te oefenen, zijn alumni te vinden in vrijwel elke staat, twee territoria en meer dan twintig landen. Zuidwestelijke alumni hebben gediend als leden van de Amerikaanse Senaat en Huis van Afgevaardigden, leden van de California State Senate en Assembly and Speaker of the Assembly, Californië Secretary of State, Treasurer van de staat Californië en officier van justitie van Los Angeles County. Onder de vele baanbrekende alumni van Southwestern zijn de langstdienende justitie in de geschiedenis van het Californië Supreme Court, de eerste Afro-Amerikaanse burgemeester van Los Angeles, de eerste Chinese Amerikaanse districtsrechtbank in de continentale Verenigde Staten, het eerste vrouwelijke Afrikaans-Amerikaanse hof van beroep in de natie, de eerste Latina rechter in de Verenigde Staten, en de eerste Native American rechter in Californië, naast vele andere primeurs.

Innovatief juridisch onderwijs

Southwestern is de enige rechtsschool die vier JD-programma's aanbiedt die verschillen qua planning en instructie. Southwestern is een leider in curriculaire innovatie en expertise, met name op het gebied van entertainment en mediarecht, internationaal recht, strafrecht en procesbezwaren / rechtszaken. Het vereiste curriculum wordt verrijkt door ongeveer 200 keuzevakken, 150 externe stageplaatsen, 6 klinieken en 4 practica. Verbeteringen van hogere niveaus omvatten meer dan 50 vakken voor professionele vaardigheden, een intersessie in januari, sluitertijdcursussen en speciale mini-termijncursussen die worden gegeven door internationale juridische experts.

Southwestern heeft ook drie- en vierjarige JD / MBA-opleidingen opgezet met de Drucker Graduate School of Management van Claremont Graduate University. BA / JD 3 3-programma's worden aangeboden in samenwerking met California State University, Northridge en California State University, Dominguez Hills. Southwestern biedt ook LLM-programma's aan in geïndividualiseerde rechtenstudies en entertainment- en mediarecht.

Southwestern was de eerste rechtenstudie die een centrum voor entertainment en mediarecht instelde. Het internationaal erkende Biederman Entertainment and Media Law Institute helpt studenten zich voor te bereiden op de praktijk van de wet in creatieve industrieën zoals film, televisie en muziek.

Law School On Your Terms

Onze studenten zijn aangetrokken tot de prachtige campus van Southwestern in het centrum van een kosmopolitische stad, dicht bij de rechtbanken, de corridor voor openbare diensten en de entertainmentindustrie. Ze voelen zich thuis in onze inclusieve gemeenschap en worden aangemoedigd door onze laagdrempelige faculteit. Ze willen in de voetsporen treden van onze baanbrekende alumni terwijl ze een op maat gemaakte wetsschoolervaring op hun eigen voorwaarden ontwikkelen. Bekijk de video om te zien hoe acht van onze studenten de rechtenstudie hebben uitgekozen die voor hen geschikt was.

Southwestern is LA's Law School

Southwestern is Law School van Los Angeles. Vanaf onze oprichting meer dan 100 jaar geleden, tot onze locatie in het hart van de openbare belangencorridor van Los Angeles langs Wilshire Boulevard in Koreatown, onze verbindingen met de entertainmentindustrie en het openbaar ministerie, heeft het zuidwesten een diepe band met de stad van engelen. Bekijk de video om snel statistieken te bekijken over onze baanbrekende alumni, onze innovatieve studieprogramma's en studieprogramma's, onze externe locaties en klinieken en onze diversiteit.

Locaties

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Vragen