Keystone logo
Southern Illinois University School Of Law Lawyering Skills Program
Southern Illinois University School Of Law

Lawyering Skills Program

Carbondale, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Omdat de wet snel verandert en omdat het bewijs is dat de meeste advocaten in de loop van de tijd van baan en carrière-accenten zullen veranderen, heeft de huidige rechtenstudent zowel de vaardigheden als de kennis nodig die nodig zijn voor een leven lang leren en professionele ontwikkeling. Southern Illinois University (SIU) liep voorop op het gebied van normaliserende en toekomstgerichte rechtsscholen die studenten opleiden in een breed scala aan vaardigheden die nodig zijn voor de juridische praktijk.

Lawyering Skills I en II betrekken studenten bij een kritisch begrip van de verschillende modellen van advocaten en juridische praktijk en professionaliteit en de ethische praktijk van het recht. Studenten leren over juridische analyse en redenering, juridisch schrijven, juridisch onderzoek, interviewen met klanten, counseling van klanten, belangenbehartiging en onderhandeling. Terwijl de cursus uitstekende individuele vaardigheden aanmoedigt, leren studenten ook om samen te werken met klasgenoten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen