Keystone logo
Southern Cross University Bachelor in de rechts- en rechtenstudies, Bachelor in de rechten
Southern Cross University

Bachelor in de rechts- en rechtenstudies, Bachelor in de rechten

Lismore, Australië

5 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als je niet alleen wilt weten hoe de wet werkt, maar ook waarom, dan is deze dubbele graad misschien iets voor jou.

Dit vijfjarige double degree-programma opent een reeks carrièremogelijkheden voor mensen die gepassioneerd zijn over sociale rechtvaardigheid en graag niet alleen een verschil willen zien, maar ook het verschil willen zien.

Terwijl een diploma rechten u de vaardigheden biedt om in de rechtspraktijk te werken, biedt de Bachelor in de juridische en rechtenstudies een breder scala aan inzichten aan mensen met belangen in sociale rechtvaardigheid, beleidsontwikkeling, politiek en analyse.

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden omvatten meestal: als barristers of advocaten; of in rechtsgebieden van private, zakelijke of overheidsorganisaties.

Professionele erkenning

De bachelor in de rechten voldoet aan de academische vereisten voor toelating tot de advocatuur, maar professionele toelatingsautoriteiten vereisen ook afgestudeerden van de wet van alle universiteiten om een ​​praktische juridische opleiding te volgen of vergelijkbaar met het uitoefenen van een advocaat. Studenten die van plan zijn om de wet buiten Australië te praktiseren, moeten contact opnemen met de toelatingsinstantie van het betreffende land om hun praktische vereisten te bevestigen.

De Bachelor in de juridische en rechtenstudies , met een major in Conveyancing, is geaccrediteerd door NSW Fair Trading. Zie Bachelor in juridische en rechtenstudies voor meer informatie.

Professionele plaatsing

Rechtenstudenten kunnen vrijwillige juridische ervaring en professionele plaatsing bij advocatenkantoren of kantoren verrichten om hun praktische juridische vaardigheden aan te vullen en vertrouwd te raken met de problemen van werkende advocaten.

Grote studiegebieden

Als onderdeel van hun rechtenstudie studeren studenten kerneenheden, plus geselecteerde eenheden uit een uitgebreide reeks keuzevakken om aan hun carrièreambities te voldoen. Kerneenheden omvatten gebieden zoals civielrechtelijke geschillen en procedures; The Philosophy of Law; Milieuwet; Professioneel gedrag; Evidence; en Australische strafwet. Keuze-eenheden kunnen gebieden omvatten die zo uiteenlopend zijn als Cyberlaw; Entertainmentwetgeving; victimologie; Mensenrechten; Public Interest Advocacy; Race en de wet; Dierenrecht; en ecologische jurisprudentie.

Er zijn geen majors in de Bachelor of Laws-graad; er is echter een breed scala aan op rechten gebaseerde keuzevakken beschikbaar.

De Bachelor in de juridische en rechtenstudies bestaat uit een reeks juridische eenheden en keuzevakken, waaronder gebieden als de Australische politiek, het Australische rechtssysteem, wereldwijde sociale bewegingen en sociaal beleid.

Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​major te bestuderen in Conveyancing. Zie Bachelor in juridische en rechtenstudies voor meer informatie.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die in deze cursus worden gebruikt, variëren van eenheid tot eenheid. Ze kunnen onderzoeksvoorstellen, onderzoeksessays, rapporten, mondelinge en schriftelijke presentaties, casestudy's, online- en klasdeelname en examens omvatten. De weging van beoordelingspunten tussen opdrachten en examens varieert ook.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder face-to-face lezingen en tutorials. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

De online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Aanwezigheid op een workshop op de campus voor de unit Professioneel gedrag is een vereiste voor de bachelor in de rechten voor zowel on-campus als online studenten. Tijdens de workshop ontmoeten studenten de belangrijkste vertegenwoordigers van de advocatuur die zich bezighouden met kwesties van hedendaagse juridische praktijk en professioneel gedrag. Ga voor meer informatie naar juridische workshops.

Als online studenten kiezen voor de volgende keuzevakken, moeten ze workshops bijwonen op de campus Lismore of Gold Coast:

  • LAW00057 - Conveyancing Law (een eendaagse workshop, meestal zaterdag of zondag)

  • LAW00214 - Bemiddeling en geschillenbeslechting (een tweedaagse workshop, meestal zaterdag en zondag)

  • LAW00216 - Bemiddelingspraktijk en -procedure (een tweedaagse workshop, meestal zaterdag en zondag)

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen