Keystone logo
South Gate Society Arts Center

South Gate Society Arts Center

South Gate Society Arts Center

Invoering

De South Gate Society Arts Center de eerste, vier jaar Creative Writing School in Denemarken en het opende in augustus 2015. The Writing School heeft een hogere opleiding curriculum in verhouding staan ​​tot gewaardeerde universitaire literatuur afdelingen over de hele wereld die nu graden bieden in Creatief Schrijven ontwikkeld; een discipline die is uitgegroeid beslist geprofessionaliseerd hele academische wereld.

Zeven opleidingen worden aangeboden: fictie, non-fictie, poëzie, Screenwriting, Children's literature, Playwriting en Screenwriting.

Het curriculum is streng en combineert een traditionele benadering van de studie van de literatuur met hedendaagse genres, terwijl ook het opnemen van lessen in de kunst van het schrijven, en integreert een unieke ondernemende aanpak door het combineren van de kunst van het schrijven met de business van de kunst. Het programma streeft ernaar om niet alleen schrijvers te inspireren om te schrijven, maar om publiceren, tot vinden agenten, en naar verlaten de school met een carrière op het gebied van het schrijven.

Locaties

  • Trekanten Bibliotek & Kulturhus Sebbersundvej 2A

Vragen