Keystone logo
San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

Invoering

Bij San Joaquin College of Law is uw persoonlijke groei als advocaat onze belangrijkste doelstelling. Van onze pre-inschrijving cursus studievaardigheden tot de talloze oefencursussen die in het curriculum zijn opgenomen, u zult uw potentieel zien bloeien. De klassen zijn klein, gemiddeld 25 studenten per sectie, waardoor je een ongeëvenaarde kans hebt om met je professoren en klasgenoten te communiceren.

SJCL biedt een solide juridische opleiding - een die loopbaan- of levenskeuzes niet beperkt vanwege duizelingwekkende schulden. Gedurende zijn 40-jarige geschiedenis heeft meer dan 84% van de SJCL-afgestudeerden het California Bar Exam behaald. Maar SJCL probeert studenten op te leiden om rechten te kunnen uitoefenen en uitstekende advocaten te zijn - intellectueel, ethisch en persoonlijk - en niet alleen de balie te halen.

Mogelijkheden voor praktische ervaring zijn er in overvloed. Studenten in de New American Legal Clinic assisteren jaarlijks honderden legale immigranten en behandelen zaken onder supervisie van een professor van intake tot oplossing. Externships bij federale en nationale rechtbanken, districtsprocureurskantoren, administratieve agentschappen, rechtsbijstand en privébedrijven zijn direct beschikbaar, evenals werkgelegenheid bij stageplaatsen.

De rechtenstudie is een ervaring en een proces. Hierdoor ontdek je dat je tot meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Er is een plaats en behoefte aan die vaardigheden in de San Joaquin-vallei. Werkgelegenheid is altijd beschikbaar geweest in de regio, zelfs als deze schaars waren in andere gebieden. Uw echte ervaring in klinieken, externe functies en stageplaatsen tijdens de rechtenstudie ontwikkelt zich vanzelfsprekend tot advocaatposities bij indiensttreding bij de balie.

Locaties

  • Clovis

    5th Street,901, 93612, Clovis

    Vragen