Keystone logo
Robert Kennedy College Online LL.M Corporate Governance - University of Cumbria (VK)
Robert Kennedy College

Online LL.M Corporate Governance - University of Cumbria (VK)

City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 12.000 / per year *

Afstand leren

* vergoedingen betaalbaar in renteloze termijnen

Invoering

De LLM Corporate Governance komt tegemoet aan de huidige vraag naar specialistische kennis en vaardigheden op de snelgroeiende gebieden van internationaal handelsrecht en corporate governance recht. Het biedt studenten de mogelijkheid om de wettelijke regulering van de wereld van internationaal zakendoen en corporate governance diepgaand te verkennen. Academisch rigoureus, zal de LLM studenten blootstellen aan een praktische toepassing van de wet in de echte wereld.

Met dit programma kun je je carrière nieuw leven inblazen door een aantal praktische concepten te leren die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagende situaties op te lossen. Een uniek aspect van het programma is de mogelijkheid om te leren door middel van toegepaste, echte casestudy's die uw probleemoplossende vaardigheden zullen verbeteren en daarom uw carrièrepotentieel zullen maximaliseren.

De LLM wordt gegeven door een uitstekend team van professionele onderzoeksactieve medewerkers met uitgebreide praktijk- en academische ervaring. Het programma heeft tot doel kennis en kritisch denken op dit gebied te vergroten.

Het programma biedt een geavanceerde kritische analyse van de belangrijkste thema's en opkomende uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, in een mondiale context zoals in internationale / mondiale zakelijke omgevingen en innovatie en ondernemerschap.

Leer op de belangrijkste privéschool van Zwitserland en studeer af, met studenten uit meer dan 130 verschillende landen, van de Universiteit van Cumbria .

Looptijd

Minimaal 12 maanden, maximaal 5 jaar.

Levering methode

100% online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klassendiscussie en samenwerking.

plaatsen

Het aantal plaatsen per semester is strikt beperkt tot 40.

ranking

De University of Cumbria staat op de 8e plaats van de World for Quality Education door de Times Higher Education in 2020.

Voorwaarden

Vier termijnen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Accreditatie en erkenning

Het online aangeboden LL.M-programma van de University of Cumbria wordt wereldwijd erkend. De Universiteit van Cumbria ontving de titel van de universiteit en de bevoegdheden voor het toekennen van diploma's, van door Her Majesty's Most Honorable Privy Council. Het is volledig erkend door de Britse regering en staat op de lijst van erkende Britse toekenningsinstellingen van het Department for Business, Innovation and Skills van het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer over de Online LL.M Corporate Governance!

leerplan

Ranglijsten

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen