Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Invoering

Pepperdine Caruso Law biedt een superieure juridische opleiding op een prachtige locatie aan de Stille Oceaan in de buurt van Los Angeles, CA. Naast onze opleidingen bieden we ervaringsleren, mentorschap en permanente educatie aan om beoefenaars voor te bereiden om hun best te doen in hun werk en in de wereld.

Een ondersteunende gemeenschap

Studenten komen samen van over de hele wereld en de VS en vinden een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een gevoel van aanmoediging en ondersteuning, terwijl ze tegelijkertijd een rigoureuze opleiding ervaren met hands-on, real-life leren. De

Straus Institute for Dispute Resolution

Terwijl bemiddeling, arbitrage en onderhandeling steeds populairder worden in rechtszaken en internationale aangelegenheden, wordt Pepperdine's Straus Institute for Dispute Resolution consequent als een topprogramma beschouwd door US News en World Report .

LLM en Master of Dispute Resolution

Pepperdine's LLM en Master of Dispute Resolution (MDR) programma's trekken studenten van over de hele wereld aan. Studenten variëren van recent afgestudeerden tot ervaren advocaten en rechters die het programma hebben bijgewoond of ervoor hebben gereisd uit China, Korea, Rusland, Griekenland, Moldavië, Spanje, Pakistan, Jordanië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden en meer.

Pepperdine heeft geleerden aangetrokken van prestigieuze organisaties als Fulbright, Muskie, Organization of the American States en Rotary Foundation.

Een investering in waarde

Er is loopbaanbegeleiding en je maakt kennis met een internationaal netwerk van alumni. Onze studenten worden wereldwijd leiders in hun gemeenschappen, lossen geschillen op, bevorderen de rechtspraktijk en creëren positieve verandering.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Los Angeles

    Los Angeles, Verenigde Staten

    Vragen