Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Campusfuncties

Faciliteiten Het volledig gerenoveerde historische huis van Dickinson Law in Carlisle, Pennsylvania, is opzettelijk ontworpen om de toewijding van de Law School aan de gemeenschap te bevorderen. Deze LEED-gecertificeerde faciliteit beschikt over ultramoderne klaslokalen en seminarruimtes; een kenmerkende rechtszaal met een observatorium met 200 zitplaatsen; een wetgevende hoorzaal; de drie verdiepingen tellende H. Laddie Montague, Jr. Law Library; groepsstudieruimtes; de Ridge Commons; een binnenplaats; en een café. Alle klaslokalen zijn uitgerust met geavanceerde audiovisuele technologie waarmee studenten en professoren in realtime kunnen communiceren met collega's en professionals over de hele wereld.

  toelatingen

  De LL.M. programma aan Penn State Dickinson Law is zeer selectief met een beperkt aantal gekwalificeerde studenten dat elk jaar wordt toegelaten. Om voor toelating in aanmerking te komen, moeten aanvragers een eerste professionele graad in de rechten hebben behaald of bezig zijn deze af te ronden. Dit is doorgaans een JD van een door de ABA goedgekeurde Amerikaanse rechtenfaculteit of het equivalent van de JD van een internationale rechtenfaculteit. Succesvolle aanvragers beschikken vaak over een vergunning om de advocatuur uit te oefenen en beschikken over aanzienlijke professionele ervaring in de juridische praktijk.

  Dickinson Law hanteert een holistische benadering van toelating. Succesvolle aanvragers zullen een duidelijke en overtuigende reden hebben gegeven voor het nastreven van een LL.M. graad en specifiek bij Penn State Dickinson Law . Het is belangrijk dat aanvragers goed gedefinieerde carrièreplannen hebben en het belang aantonen van het behalen van een LL.M. graad in de realisatie van die plannen.

  Voor toelating tot de LL.M. programma moeten aanvragers een aanvraag indienen via de Law School Admission Council (LSAC). Dickinson Law brengt geen aanvraagkosten in rekening.

  Terwijl de meeste studenten zich willen inschrijven in het herfstsemester (augustus), heeft LL.M. studenten hebben ook de mogelijkheid om met de LL.M. programma in het voorjaarssemester (januari).

  Visum vereisten

  Zodra ze zijn ingeschreven, ontvangen internationale studenten bericht van iStart, het immigratiebeheersysteem van Penn State voor advies aan internationale studenten en wetenschappers. Elke student ontvangt een bericht van Pre-Arrival Admissions waarin wordt uitgelegd wat er nodig is met betrekking tot de naleving van de immigratiewetgeving. Zodra de student de benodigde documentatie in iStart heeft ingediend, wordt binnen 2-4 weken een I-20 (uitgaande van een F-visumtype) verzonden. De I-20 is een “Certificate of Eligibility for Nonimmigrant Student Status” waarmee een student een niet-immigrantenvisum kan aanvragen bij de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat. Studenten met andere visumtypen, waaronder J-1-visa, hebben ander papierwerk nodig, maar het visumproces zelf is over het algemeen hetzelfde.

  Internationale studenten worden voor alle immigratiezaken ondersteund door het Office of International Students and Scholars van Penn State Global.

  Beurzen en financiering

  Penn State Dickinson Law streeft ernaar elke student toegang te bieden tot juridisch onderwijs van wereldklasse. Alle LL.M. aanvragers komen op het moment van toelating automatisch in aanmerking voor op verdiensten gebaseerde beurzen.

  Klik op de onderstaande link voor een overzicht van de kosten, inclusief collegegeld, kosten, boeken en kosten voor levensonderhoud. Om de kosten van levensonderhoud te verlagen, stellen de meeste studenten een persoonlijk budget vast, kiezen ze ervoor om bij een huisgenoot te gaan wonen, te winkelen bij discountwinkels, te lopen of fietsen naar de campus, hun maaltijden naar de campus te brengen, en meer. Penn State biedt studentenkortingen op software, computers, kleding en nog veel meer.

  Maandelijkse LL.M. informatie sessie

  Locaties

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Opleidingen

  Vragen