Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Invoering

De Pennsylvania State University, een van 's werelds meest vooraanstaande onderzoeksuniversiteiten, combineert kracht in traditionele academici met een vooruitstrevende, toekomstgerichte benadering van interdisciplinaire studies en internationalisering. Penn State, consequent gerangschikt in de top één procent van universiteiten over de hele wereld, is een van de grootste en meest gerespecteerde universiteiten in de Verenigde Staten.

Penn State Dickinson Law wordt beschouwd als een van de beste rechtsscholen van het land en is de oudste door de ABA geaccrediteerde rechtsschool in Pennsylvania en een van de oudste in de Verenigde Staten. Al meer dan 185 jaar heeft Dickinson Law enkele van 's werelds beste advocaten, rechters, regerings- en bedrijfsleiders en juridische wetenschappers voortgebracht.

Gedurende zijn rijke 40-jarige geschiedenis heeft het Master of Laws (LL.M.) -programma van Dickinson Law juridische professionals van over de hele wereld verwelkomd die zijn gekomen om hun juridische carrière vooruit te helpen door directe toegang tot procesadvocaten en juristen van wereldklasse, professionele specialisatie op specifieke gebieden of rechten, en innovatief onderzoek en wetenschap.

De LL.M. programma is bedoeld voor zowel binnenlandse als internationaal opgeleide juridische professionals die op zoek zijn naar gespecialiseerde kennis en geavanceerde studie op bepaalde rechtsgebieden. Tijdens dit flexibele eenjarige programma kunnen studenten zich inschrijven voor een breed scala aan cursussen die concentratie op bepaalde aspecten van het recht of aan recht gerelateerde onderwerpen mogelijk maken. Studenten kunnen specifieke curriculaire of certificaattrajecten volgen.

Waarom Penn State Dickinson Law ?

Het selecteren van de juiste instelling is een belangrijke beslissing. Hier zijn enkele van de vele redenen waarom LL.M. leerlingen selecteren Penn State Dickinson Law :

  • Onze campus. Dickinson Law biedt LL.M. studenten een ideale omgeving met toegang tot bronnen van wereldklasse en ervaren docenten. Onze historische campus biedt een ultramoderne faciliteit en een moderne onderzoeksbibliotheek met juridische bronnen en een breed scala aan diensten die de bevordering van juridische wetenschap ondersteunen.
  • Ons bereik . Penn State heeft een levendige universitaire gemeenschap met 24 campussen verspreid over het Gemenebest van Pennsylvania en een wereldwijd alumninetwerk van meer dan 700.000 alumni dat zowel studenten voorbereidt op werk in de wereldeconomie als bijna overal ter wereld een Penn State-verbinding verzekert.
  • Onze faculteit. LL.M. studenten leren van een onderscheidende en toegewijde fulltime faculteit, aangevuld met een adjunct-faculteit van praktiserende advocaten en rechters. Onze professoren hebben jarenlang de wet beoefend en zijn nationaal en internationaal betrokken door middel van praktijk, onderzoek en wetenschap.
  • Ons leerplan. Penn State Dickinson Law biedt een flexibele eenjarige LL.M. programma dat in het najaar (augustus) of voorjaar (januari) gestart kan worden. Studeren samen met JD-studenten, LL.M. studenten kunnen zich inschrijven voor een breed scala aan cursussen die concentratie mogelijk maken in bepaalde soorten rechten of wetgerelateerde onderwerpen. Het Dickinson Law-curriculum biedt alle cursussen die nodig zijn om deel te nemen aan het New Yorkse balie-examen.
  • Onze locatie.De Dickinson Law-campus bevindt zich in Carlisle, strategisch gelegen dicht bij Harrisburg - de hoofdstad van het Gemenebest van Pennsylvania - en zijn gerechtelijke, wetgevende en uitvoerende kantoren. Philadelphia, Washington DC, Baltimore en New York City zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar per auto of trein. Carlisle geldt continu als een van de meest leefbare kleine steden van het land in de VS, deels vanwege de diversiteit van de mensen en instellingen, voorzieningen en het scala aan gemeenschapsactiviteiten. De kosten van levensonderhoud liggen consequent onder het Amerikaanse gemiddelde, waardoor het een betaalbare, kostenefficiënte optie is om rechten te studeren. Over het algemeen is alles wat men nodig heeft op loop- of fietsafstand. De meeste LL.M. studenten vinden redelijk geprijsde woningen in de buurt van de campus.

toelatingen

Beurzen en financiering

Maandelijkse LL.M. informatie sessie

Locaties

Locaties
  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Vragen