Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Paris Campus LL.M. PRIJZEN
Université Paris-Panthéon-Assas | Paris Campus

LL.M. PRIJZEN

Paris, Frankrijk

8 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 20.000 *

Op de campus

* Geen aanvraagkosten

Invoering

De LL.M. AWArDS, dat volledig in het Engels wordt gehouden en gewijd is aan internationale (commerciële en investerings)arbitrage en de beslechting van internationale commerciële geschillen, is een ideale combinatie van lezingen gegeven door academici die gespecialiseerd zijn in arbitrage of internationale procesvoering, evenals ervaren en gerenommeerde beoefenaars. Met de steun van dit hoogwaardige docententeam zullen de lezingen worden onderverdeeld in kerncursussen over arbitrage, specialisatiecursussen, waaronder cursussen over enkele van de belangrijkste sectoren die betrokken zijn bij internationale arbitrage en geschillenbeslechting, keuzevakken en praktische workshops.

Het LL.M. zal ook rekenen op de bijdrage van buitenlandse academici en praktijkmensen, met name via verschillende conferenties.

Université Paris-Panthéon-Assas |

Assas Internationaal

Assas International is in 2011 opgericht door Paris-Panthéon-Assas University om zijn internationale programma's uit te voeren op zijn campussen in Dubai, Mauritius, Parijs en Singapore. De LL.M. AWArDS wordt toegekend door Paris-Panthéon-Assas University.

Belangrijkste feiten over de universiteit:

  • 800+ jaar uitmuntendheid
  • 4 campussen over de hele wereld: Dubai, Mauritius, Parijs, Singapore
  • 100.000+ alumni wereldwijd

Ideale studenten

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen