Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus LL.M. Internationale bouwcontracten
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

LL.M. Internationale bouwcontracten

Singapore, Singapore

11 Months

Engels

Deeltijd

15 Dec 2024

Jan 2025

EUR 12.000 *

Afstand leren, Op de campus

* € 338 administratiekosten

Invoering

Een unieke cursus juridisch en contractmanagement voor bouwprofessionals die werkzaam zijn op internationale markten in de regio Azië-Pacific en daarbuiten.

Deze LL.M. programma is gericht op bouwprofessionals en advocaten die op zoek zijn naar gedegen kennis van contractbeheerpraktijken over internationale bouwcontracten in zowel civielrechtelijke als common law-omgevingen. Of het nu gaat om professionele ingenieurs, kwantiteitsmeters, projectmanagers, advocaten, contractmanagers, architecten of inkoopfunctionarissen, alle deelnemers zullen profiteren van de ervaring van zeer gerespecteerde internationale praktijkmensen binnen de bouwsector, en met gediversifieerde en complementaire rollen (projectmanagers, professionele ingenieurs , bedrijfsjuristen, advocaten).

Hoogtepunten van het programma:

 • Multi-jurisdictionele aanpak
  Het programma omvat zowel common law- als civielrechtelijke systemen
 • Wereldwijde erkenning
  Toegekend door de Paris-Panthéon-Assas Universiteit, de eerste rechtenuniversiteit van Frankrijk
 • Gedoceerd in het Engels
  Alle klassen binnen de LL.M. programma wordt in het Engels gegeven (persoonlijk met leerfaciliteiten op afstand)
 • Topfaculteit
  Uitstekend onderwijs van experts op het gebied van internationale bouwcontracten, waaronder vooraanstaande bouwarbiters en -rechters, advocaten en bouwprofessionals van over de hele wereld

De cursus is gebaseerd op een optimale mix van academische en praktische kennis, waarbij lezingen, case studies en tutorials worden gecombineerd met groepswerk. Het is bedoeld om professionals die internationaal werken de vereiste combinatie van juridische, management- en praktische vaardigheden te bieden om goed en efficiënt contractbeheer te garanderen.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen