Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus LL.M. Internationaal ondernemingsrecht
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

LL.M. Internationaal ondernemingsrecht

Singapore, Singapore

9 Months

Engels

Full time, Deeltijd

15 Sep 2024*

Oct 2024

EUR 19.500 **

Afstand leren, Op de campus

* Programma van 9 maanden

** Studenten Franse balie: € 15.000

Invoering

Onze LL.M. programma behandelt voornamelijk praktische case studies en bepaalde sleutelonderwerpen met een multidisciplinaire aanpak. Het bereidt studenten en professionals voor op operaties zoals grote overnames of markttransacties, grensoverschrijdende fusies, complexe financieringen, herstructureringen, LBO's, financiële engineering en industriële projecten.

Dit zijn uitgebreide operaties, die moeilijkheden met zich meebrengen die vaak leiden tot het zoeken naar innovatieve oplossingen. Ze worden gebruikt als educatief materiaal en stellen beoefenaars van juridische beroepen in staat de juridische, financiële of boekhoudkundige kwesties die zij aanbieden te bestuderen en analyseren. Zo worden onder meer contracten, garanties, financiering en internationale handelsgeschillen vanuit verschillende invalshoeken bestudeerd.

Voordelen van het doen van de LL.M. parttime in Singapore

Onze LL.M. programma biedt een diepgaand inzicht in enkele van de meest cruciale en snel veranderende gebieden van het internationaal recht, evenals een genuanceerd begrip van het Europese rechtssysteem en de Europese rechtscultuur. Het programma is ontworpen om voor elke module zowel de civielrechtelijke als de common law-benadering te behandelen. Bovendien zijn we er trots op dat we een serieuze, vriendelijke en energieke sfeer koesteren die een positieve leerervaring bevordert.

Hoogtepunten van het programma:

 • Internationaal bekend
  De beste rechtenfaculteit van Frankrijk, LL.M. onderwezen in het Engels.
 • Open voor alle professionele profielen
  Dit programma is niet exclusief voor beoefenaars van juridische beroepen.
 • Programma op uitvoerend niveau
  Minimaal bachelordiploma + werkervaring vereist.
 • Internationale expertise
  Gegeven door docenten van de Paris-Panthéon-Assas Universiteit en internationale experts.

Partnerschap van de Paris Bar School (EFB).

De LL.M. programma biedt studenten van de Paris Bar School (EFB) de mogelijkheid om hun “Projet Pédagogique Individuel” (PPI) in het buitenland te vervullen, onder optimale omstandigheden. De studie wordt georganiseerd tussen januari en juni, waardoor EFB-studenten hun LL.M., proefschrift en PPI in slechts zes maanden kunnen voltooien. Als onderdeel van het programma moeten EFB-studenten een proefschrift schrijven onder supervisie van een van de professoren die verantwoordelijk is voor de seminars.

 • Toekomstige EFB-studenten mogen dit LLM-PPI-programma aanvragen voordat ze de definitieve resultaten van het CRFPA-examen hebben.
 • Alleen online-aanvragen - zie details en deadlines voor aanmelding.

Studenten van andere baliescholen (andere EDA's, inclusief HEDAC) komen ook in aanmerking voor aanmelding onder dezelfde voorwaarden als de EFB-studenten.

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Programma collegegeld

Voorzieningen

Over de school

Vragen