Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Invoering

Université Paris Pantheon-Assas, opgericht in 1970, is de erfgenaam van 'La Sorbonne', de voormalige Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sinds de 13e eeuw. De universiteit wordt nationaal en internationaal erkend als de toonaangevende Franse universiteit op het gebied van de rechten, toegewijd om het hoogste niveau van uitmuntendheid te garanderen, met betrekking tot alle rechtsgebieden.

Singapore is een van de meest welvarende landen ter wereld geworden en positioneert zichzelf als het financiële en hightechknooppunt van de regio. De campus van Assas International, Singapore wordt gehost op INSEAD Asia binnen One-North, een gebied gewijd aan onderwijs, onderzoek, innovatie en zakelijke industrieën.

Een woord van de decaan

“Welkom op Assas International, de campus van Singapore, wiens doel het is om de beste praktijken op het gebied van internationaal ondernemingsrecht te promoten. Onze LL.M. programma wordt gegeven door professoren van de Université Paris-Panthéon-Assas, die publiceren en lesgeven op baanbrekende gebieden, en door ervaren advocaten en praktijkmensen afkomstig van de beste internationale advocatenkantoren en bedrijven in Azië.

Onze LL.M. kandidaten krijgen zo een diepgaand inzicht in enkele van de meest prominente en snel veranderende rechtsgebieden, met de inbreng van hoogleraren afkomstig uit zowel civielrechtelijke als common law-systemen. Onze studenten kunnen profiteren van een breed curriculum dat internationaal recht, internationale contracten, intellectueel eigendom, internationale arbitrage, internationale handel, internationale financiën, milieurecht, belastingrecht en andere gebieden omvat.

Ten slotte biedt Assas International, Singapore Campus, het hele jaar door executive programma’s aan, standaard of op aanvraag, om bij te dragen aan de verbetering van de best practices van advocaten en bedrijfsjuristen, evenals zomercursussen.”

Programma's aangeboden

In Singapore biedt Assas International 3 verschillende programma's:

 • Graduate cursussen uitgereikt door Paris-Panthéon-Assas University, zoals de LL.M. in internationaal ondernemingsrecht.
 • Executive Programma's die openstaan voor professionals kunnen persoonlijk of op afstand worden gevolgd. Al onze juridische cursussen zijn geaccrediteerd door het Singapore Institute of Legal Education.
 • Een Summer School: bestaande uit verschillende zomercursussen die plaatsvinden in juli, open voor bachelor- en masterstudenten en professionals. Met deze tweeweekse cursussen kunnen deelnemers van over de hele wereld moderne onderwerpen verkennen vanuit een economisch en juridisch perspectief, terwijl ze de wonderen van Singapore verkennen.

Campusfuncties

Een uitstekende ervaring op de campus van Singapore

Assas International School wordt gehost op de INSEAD Business School-Asia-campus, gelegen in het kenniscentrum van Singapore.

 • Amfitheater: volledig uitgerust voor live video-opnamen en aanwezigheid op afstand. Ons amfitheater biedt plaats aan maximaal 55 deelnemers en is geschikt voor persoonlijke, online of hybride lessen.
 • Informatiecentrum: De INSEAD Tanoto-bibliotheek ondersteunt studenten bij hun onderzoeks- en curriculumactiviteiten. 24 uur per dag geopend, ruime werkplekken met een snelle netwerkverbinding en uitgerust met hi-tech computers en cloudprintdiensten; 24-uurs zelfleenboekenservice.
 • Restaurant: geopend tijdens de lunch en biedt verschillende maaltijden.
 • Fitnesscentrum: uitgerust met een geselecteerd assortiment cardiovasculaire en krachtapparatuur voor uw training, drop-in tarief van $ 5 per bezoek of S$ 35 per maand. Het lidmaatschap omvat het gebruik van alle apparatuur van het fitnesscentrum, deelname aan de aerobics-/oefenlessen, beoordeling van de conditietest en gratis gebruik van kluisjes en handdoeken. Openingstijden: 05.30 uur tot 23.00 uur op weekdagen; en in het weekend van 8.00 tot 18.00 uur.
 • Printshop: voor het afhandelen van de post- en printopdrachten die u nodig heeft. Bestanden kunnen via een geheugenstick worden verzonden.
 • Internet- en telefoonverbindingen: gratis wifi-toegang rond de campus.

  Locaties

  • Singapore

   Ayer Rajah Avenue, 1, 138676, Singapore

   Vragen