Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Invoering

Een wereldleider in voortgezet juridisch onderwijs

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) is de afdeling voor levenslang leren van Osgoode Hall Law School. In bijna drie decennia is onze missie consistent en duidelijk gebleven: we bieden een uniek breed scala aan interdisciplinair juridisch onderwijs op graduate niveau, ontworpen voor professionals. We zetten ons in voor:

Integratie van internationaal opgeleide advocaten in de Canadese advocatuur

Wij erkennen dat internationaal opgeleide advocaten waardevolle ervaring en vooruitzichten voor de Canadese advocatuur met zich meebrengen. Als onderdeel van onze verantwoordelijkheid om te helpen bij de diversificatie van de advocatuur in Canada, bieden we het breedste scala aan programma's waar dan ook in Canada voor internationaal opgeleide advocaten, zonder een uniforme aanpak te hanteren. We begrijpen dat internationaal opgeleide advocaten vaak vergelijkbare behoeften en doelen hebben, maar ook dat elke individuele student zijn eigen interesses en geleefde ervaringen met zich meebrengt die dienen om de programma's waar hij deel van uitmaakt te verrijken. De breedte van ons cursusaanbod en ons brede scala aan studentendiensten zijn ontworpen om internationale studenten te helpen academisch succes en carrièresucces te behalen.

Technologie en innovatie

OsgoodePD staat wereldwijd bekend om zijn inzet voor voortdurende innovatie op het gebied van onderwijstechnologie en pedagogie. We waren het eerste rechtenprogramma in Canada dat afstandsonderwijs aanbood en hebben gewerkt aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit. Wij streven ernaar om centraal te staan in het innovatieve ontwerp en de levering van professioneel juridisch onderwijs, waardoor begrip, verbinding en transformatie mogelijk worden.

Wij blijven toonaangevend op het gebied van juridische kennis, expertise en capaciteiten

We werken voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod voor professionele ontwikkeling. Naarmate de behoeften van de mondiale gemeenschap aan professionele ontwikkeling op het gebied van juridisch onderwijs evolueren, introduceren we nieuwe programma's, cursussen en leermethoden om studenten te helpen hun doelen te bereiken.

Ons aanbod

We werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod voor professionele ontwikkeling. Naarmate de behoeften van de wereldwijde gemeenschap voor professionele ontwikkeling in juridisch onderwijs evolueren, introduceren we nieuwe programma's en manieren van leren om u te helpen uw professionele ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Professionele ontwikkeling

Academische programma's

Internationaal opgeleide advocaten

We bieden het grootste aantal en breedste scala aan programma's overal in Canada voor internationaal opgeleide advocaten en ervaren professionals. Bij het ontwerpen van deze programma's richten we ons op de specifieke behoeften van internationaal opgeleide advocaten. We bieden een breed scala aan studentendiensten om internationale studenten te helpen academisch en carrièresucces te behalen.

Campusfuncties

Twee handige locaties

OsgoodePD biedt programma's aan op twee locaties: Osgoode Hall Law School aan de York University en onze gerenoveerde leerfaciliteit in het hart van het centrum van Toronto. Onze mogelijkheden voor afstandsonderwijs zijn ongeëvenaard, met de nieuwste technologie en deskundige en professionele gebruikersondersteuning.

Centrum van Toronto

 • Gelegen in het hart van het centrum van Toronto
 • Directe toegang vanaf het metrostation Dundas
 • Korte cursussen, conferenties en certificaten voor professionele ontwikkeling
 • Parttime professionele LLM's

Keele Campus

 • Gelegen op de ultramoderne campus van de Universiteit van York
 • Toegang vanaf metrostation York University
 • Fulltime professionele LLM-programma's
 • Programma's voor internationaal opgeleide advocaten

Studentenvoorzieningen

Als voltijdse Professional LLM-student profiteer je van een breed scala aan studentendiensten die zijn ontworpen om je te helpen je academische en carrièredoelen te bereiken.

Loopbaanontwikkeling: We begrijpen dat onze voltijdstudenten vaak geïnteresseerd zijn in het maken van een carrièreswitch na hun studie, daarom leggen we veel nadruk op het bieden van een reeks hulpmiddelen, evenementen en één-op-één begeleiding om onze studenten te helpen hun wensen te vervullen. doelen.

Academisch succes: Voltijdse professionele LLM-studenten komen van over de hele wereld en hebben veel verschillende professionele achtergronden. Om u te helpen academisch succes te behalen, bieden wij hulpmiddelen en begeleiding gedurende uw hele programma.

Studentenleven: Onze studenten bevinden zich in een unieke positie om deel te nemen aan het studentenleven op de Keele Campus van York University en via groepen en evenementen van de Osgoode Hall Law School, maar ook aan professionele juridische evenementen en netwerken via het Osgoode Professional Development Center.

Hieronder vindt u ons volledige dienstenaanbod en meer informatie over elk daarvan.

Academische diensten

 • Programmorichting
 • Introductiecursussen
 • Workshops en hulpmiddelen
 • Vertrouwelijke academische en welzijnsbegeleiding

Loopbaanondersteuning

 • Vacatures
 • Hulpbronnen/gidsen
 • Workshops & Evenementen
 • Counseling

Campus leven

 • Sociale activiteiten voor studenten
 • Osgoode & York U Extra Curriculair
 • Professionele netwerkevenementen

Al onze academische en loopbaanontwikkelingsdiensten zijn op afstand beschikbaar, en de begeleidingsuren hebben gevarieerde schema's om aan de behoeften van deeltijdstudenten te voldoen.

  Locaties

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Vragen