Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Invoering

Een wereldleider in permanente juridische opleiding

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) is de tak voor levenslang leren van de Osgoode Hall Law School. Gedurende bijna drie decennia is onze missie consistent en duidelijk gebleven: we bieden een uniek breed scala aan interdisciplinaire juridische opleidingen op graduate niveau, ontworpen voor professionals. Wij zijn toegewijd aan:

Integratie van internationaal opgeleide advocaten in de Canadese advocatuur

We erkennen dat internationaal opgeleide advocaten waardevolle ervaring en perspectieven bieden voor de Canadese advocatuur. Als onderdeel van onze verantwoordelijkheid om te helpen bij de diversificatie van de advocatuur in Canada, bieden we overal in Canada het breedste scala aan programma's voor internationaal opgeleide advocaten, zonder een one-size-fits-all-aanpak te hanteren. We begrijpen dat internationaal opgeleide advocaten vaak vergelijkbare behoeften en doelen hebben, maar ook dat elke individuele student zijn eigen interesses en ervaringen meebrengt die dienen om de programma's waar ze deel van uitmaken te verrijken. De breedte van ons cursusaanbod en ons brede scala aan studentendiensten zijn ontworpen om internationale studenten te helpen academisch en carrièresucces te behalen.

Technologie & Innovatie

OsgoodePD staat wereldwijd bekend om zijn toewijding aan voortdurende innovatie in educatieve technologie en pedagogiek. We waren de eerste rechtenopleiding in Canada die afstandsonderwijs aanbood en hebben gewerkt aan het continu verbeteren van kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit. We streven ernaar om centraal te staan in innovatief ontwerp en levering van professioneel juridisch onderwijs, waardoor begrip, verbinding en transformatie mogelijk wordt.

In de voorhoede blijven van juridische kennis, expertise en bekwaamheid

We werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod voor professionele ontwikkeling. Naarmate de behoefte van de wereldwijde gemeenschap aan professionele ontwikkeling in juridisch onderwijs evolueert, introduceren we nieuwe programma's, cursussen en manieren van leren om studenten te helpen hun doelen te bereiken.

Ons aanbod

We werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod voor professionele ontwikkeling. Naarmate de behoeften van de wereldwijde gemeenschap aan professionele ontwikkeling in juridisch onderwijs evolueren, introduceren we nieuwe programma's en manieren van leren om u te helpen uw professionele ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Professionele ontwikkeling

 • Korte cursussen, conferenties en certificaten: de conferenties en korte cursussen van OsgoodePD vertegenwoordigen een van de grootste collecties van permanente juridische educatie (CLE) in Canada.
 • Professionele LLM enkele cursussen: Onze enkelvoudige LLM-cursussen bieden professionals die nog niet klaar zijn om zich te binden aan een LLM-programma een flexibele manier om de programma's van hun keuze te verkennen.
 • Interne en aangepaste programma's voor organisaties: we hebben de expertise, middelen en technologie om een aangepaste versie van een bestaand programma, een certificaat of een nieuw programma te ontwerpen waarmee uw trainingsdoelstellingen op een kosteneffectieve manier worden bereikt.

Academische programma's

 • Parttime professionele LLM's: ontworpen op graduaatniveau en gestructureerd om tegemoet te komen aan de behoeften van de werkende professional, u kunt kiezen uit 15 specialisaties en een breed scala aan keuzevakken.
 • Fulltime professionele LLM's:Onze fulltime professionele LLM's op graduaatniveau zijn ontworpen voor internationaal opgeleide advocaten die rechten willen studeren of uitoefenen in Canada.
 • Graduate Diploma-programma's: Onze Graduate Diploma-programma's bieden diepgaand inzicht in specifieke rechtsgebieden.
 • Onderzoek LLM:een voltijds onderzoeksintensief diploma, ideaal voor studenten die zich diep willen verdiepen in specifieke studiegebieden en voor degenen die overwegen om door te stromen naar de Ph.D.
 • Ph.D. in de rechten: een voltijdse geavanceerde opleiding met een uitgebreide, onderzoeksintensieve studie, geschikt voor studenten die een academische functie nastreven.

Internationaal opgeleide advocaten

We bieden het grootste aantal en breedste scala aan programma's overal in Canada voor internationaal opgeleide advocaten en ervaren professionals. Bij het ontwerpen van deze programma's richten we ons op de specifieke behoeften van internationaal opgeleide advocaten. We bieden een breed scala aan studentendiensten om internationale studenten te helpen academisch en carrièresucces te behalen.

Campusfuncties

  Locaties

  Locaties
  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Vragen