Keystone logo
Newcastle University Undergraduate programs Wet LLB Honours
Newcastle University Undergraduate programs

Wet LLB Honours

Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 21.600 / per year *

Op de campus

* internationale studenten; GBP 9.250 - thuisstudenten

Invoering

Krijg inzicht in de basis van juridische kennis en bouw overdraagbare vaardigheden op die u zullen voorbereiden op een carrière in de wet en daarbuiten met onze Law LLB.

Bouw sterke overdraagbare vaardigheden op en bereid je voor op een carrière als advocaat, advocaat of een ander beroep bij de Newcastle Law School LLB.

Je studeert aan een rechtenfaculteit die wereldwijd betrokken is, maar toch geworteld is in de lokale gemeenschap. Dit helpt bij het opbouwen van kennis en begrip, evenals empathie en intercultureel bewustzijn.

Je kunt onze standaard driejarige Law LLB Honours-graad omzetten in een vierjarige LLB Honours-graad met een stage of een internationaal uitwisselingsjaar. De opleiding richt zich op het bouwen van de basis van juridische kennis, evenals analyse en vaardigheden die essentieel zijn voor een succesvolle toekomstige carrière.

Als je de Newcastle LLB bestudeert, leer je over de wet en ontwikkel je praktische juridische vaardigheden zoals:

  • zaak analyse
  • juridisch opstellen en schrijven
  • juridisch onderzoek
  • klant onderhandeling
  • klant interviewen
  • bemiddeling
  • Je zult ook:
  • doe directe ervaring op in de gemeenschap of in de industrie via onze pro bono-regelingen en stagemogelijkheden
  • de mogelijkheid hebben om je culturele en juridische referentiekader te verbreden door je aan te melden voor een studie aan een van onze prestigieuze internationale rechtsfaculteiten in Azië, Europa, Oceanië en Noord-Amerika

In het eerste en tweede jaar volg je verplichte modules. Deze modules behandelen de zeven fundamenten van juridische kennis. In het tweede en derde jaar kun je kiezen uit een breed aanbod aan spannende rechtskeuzevakken. Je kunt in het laatste jaar ook niet-juridische module-opties verkennen.

U profiteert van de expertise van de uitstekende onderzoekers en wetenschappers van de Newcastle Law School. Ze zullen de wet in context plaatsen en u helpen de maatschappelijke, economische, culturele en ongelijksoortige effecten ervan te waarderen.

Beroepsaccreditatie en erkenning

Bar Normen Board

Onze Law LLB voldoet aan de vereisten van de Bar Standards Board en stelt u in staat om direct door te stromen naar de Bar Professional Training Course (BPTC) voor advocaten bij het afstuderen. We bieden ook de vakken die vereist zijn voor toelating door het Institute of Professional Legal Studies, Noord-Ierland.

De Newcastle LLB is ook een erkend diploma door de Orde van Advocaten van India met het oog op inschrijving als advocaat in India.

In het buitenland studeren

Ervaar het leven in een ander land door ervoor te kiezen om in het buitenland te studeren als onderdeel van je studie. Je wordt aangemoedigd om leuke en uitdagende ervaringen te omarmen, contacten te leggen met nieuwe gemeenschappen en af te studeren als een wereldwijd bewuste professional, klaar voor je toekomst.

Je kunt ervoor kiezen om maximaal een jaar te studeren aan een partnerinstelling in het buitenland. Het jaar in het buitenland stelt je in staat om Europese of internationale juridische studies te verkennen en verlengt de duur van je opleiding met een jaar.

Stage

Maak je carrière klaar met stage en vertrek als een zelfverzekerde professional in jouw vakgebied. U kunt zich aanmelden om 9 tot 12 maanden in elke organisatie ter wereld te werken en universitaire ondersteuning te krijgen van ons toegewijde team om uw droomplaatsing veilig te stellen. Stages vinden plaats tussen fase 2 en 3.

Je doet ervaring op uit de eerste hand door in de sector te werken, je kennis in de praktijk te brengen en je professionele expertise te ontwikkelen.

Als je ervoor kiest om stage te lopen, wordt je diploma met een jaar verlengd en uit je diplomatitel blijkt dat je het stagejaar hebt behaald. Als je een jaar in het buitenland studeert, is een stage niet mogelijk. Plaatsingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ranglijsten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen