Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Campusfuncties

Het leven op de universiteitscampus

Het leven op de Neapolis University Campus is een unieke ervaring waar studenten tijdens hun studie erg van genieten. Het leidt tot een opbouw van kostbare momenten en herinneringen die een leven lang meegaan terwijl de studentbewoners zich academisch en sociaal ontwikkelen. Neapolis University zet zich in voor het creëren van een gemakkelijke en veilige omgeving en heeft een diverse, meertalige, multiculturele universitaire gemeenschap tot stand gebracht, die de vrije uitwisseling van ideeën en levensstijlen respecteert en bevordert.

De locatie van de universiteitscampus, de verschillende faciliteiten en diensten creëren de ideale omgeving om kennis, werk en studentenleven te stimuleren, waardoor elke student zijn ervaringen tijdens zijn studie kan verrijken.

De campus is gunstig gelegen in het hart van de stad met veel voorzieningen op loopafstand, zoals bushaltes, banken, stranden, bars en restaurants, een winkelcentrum en cafés.
Er zijn dagelijkse buslijnen die de stad met elkaar verbinden en verbindingen bieden naar alle andere steden en luchthavens.

Waarom Paphos

De combinatie van het historische verleden met de moderne wereld, het milde mediterrane klimaat, de stranden, de natuurlijke schoonheid, het uitstekende vervoer naar buiten en het aantal diensten dat het biedt, maken Paphos tot een ideale plek om te studeren.

Een van de grootste voordelen van studeren aan de Neapolis University Paphos is dat het onderwijsinstituut zich in het hart van een van de meest opwindende kuststeden van Europa bevindt. Paphos heeft een permanente bevolking van ongeveer 77.800 inwoners.

 • Paphos is een stad vol jongeren, met een van de hoogste percentages jongeren van 18-35 jaar oud, vergeleken met andere Cypriotische steden.
 • Paphos is een moderne Europese multiculturele stad die mensen van over de hele wereld verwelkomt, ongeacht etnische, sociale of religieuze afkomst.
 • Paphos, een UNESCO-werelderfgoed, als een kruispunt van mensen en ideeën met archeologische vindplaatsen om te getuigen van een meedogenloze mars van 9000 jaar in geschiedenis en cultuur.
 • Paphos een internationale toeristische bestemming, dankzij de unieke combinatie van natuur, geschiedenis en mild mediterraan klimaat. Rechtstreekse vluchten tussen Paphos met grote Griekse steden als Athene, Patra, Thessaloniki en Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Locaties

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Vragen