Keystone logo
Mykolas Romeris University Bemiddeling LL.M.
Mykolas Romeris University

Bemiddeling LL.M.

Vilnius, Litouwen

1 Years

Engels

Full time

26 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 3.286 / per year

Op de campus

Invoering

Ben je er altijd al in geïnteresseerd geweest om mensen te helpen hun conflicten op een win-win manier op te lossen? Wilt u uw vaardigheden op het gebied van conflictoplossing verbeteren en uw carrièremogelijkheden uitbreiden? Geïnteresseerd in praktijkgerichte studies die inspelen op de nieuwe marktbehoeften?

Als een van de bovenstaande vragen u aanspreekt, sluit u dan aan bij de Mediation LL.M- studie. Deze masteropleiding speelt in op de toenemende vraag naar kennis en vaardigheden op het gebied van mediation. De aard van het programma is uniek: het combineert juridische kennis met psychologie en communicatieve vaardigheden. Bemiddeling LL.M. is ontworpen voor specialisten op het gebied van conflictoplossing, zowel advocaten als vertegenwoordigers van andere beroepen, en is gericht op praktische leermethoden, waaronder echte case studies, rollenspellen en ander ervaringsgericht leren.

Neem deel aan verschillende projecten, neem deel aan internationale bemiddelingstoernooien en bouw nauwe relaties op met uw potentiële werkgevers. Word een professionele bemiddelaar, verbeter je conflictbeheersing, interculturele communicatie en nog veel meer. Werk samen met vooraanstaande docenten en internationale mediationprofessionals. Breid je sociale netwerk uit als onderdeel van de internationale studentengroep en sluit je aan bij individuen met verschillende opleidingsachtergronden, verschillende landen en culturen.

Door deel te nemen aan een LL.M-studie aan de MRU, beschikt u na uw afstuderen over de vaardigheden om geschillen professioneel te beslechten en uw cliënten adequaat te vertegenwoordigen in verschillende bemiddelingsprocedures. Besteed slechts één jaar aan een studie in Litouwen om uw masterdiploma in het gespecialiseerde rechtsgebied te behalen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen