Keystone logo
Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Invoering

Mississippi College School of Law streeft naar een superieure juridische opleiding binnen de context van een christelijke instelling.

Ons doel is om een institutionele omgeving te creëren die intellectueel en praktisch leren bevordert. Onze studentenorganisatie en faculteit weerspiegelen een grote verscheidenheid aan achtergronden en interesses. Vanuit deze diversiteit proberen we een wetenschappelijke gemeenschap te creëren waarin studenten en docenten vrijelijk kwesties bespreken in verschillende omgevingen, zowel formeel als informeel.

Ons curriculum is bedoeld om studenten op te leiden tot bekwame en ethische advocaten die in staat zijn hun praktijk aan te passen aan een veranderende juridische wereld. Om dit doel te bereiken, hebben we gekeken naar een liberal arts-model bij het vormgeven van het curriculum van de rechtenfaculteit. Onze cursussen benadrukken de individuele verantwoordelijkheid voor het leren, terwijl elke student instructie geeft in de inhoudelijke en analytische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle praktijk.

We bieden een basis in het gewoonterecht en de wettelijke grondslagen van ons rechtssysteem, maar onderzoeken ook de opkomende doctrine, waarbij we in elke context de traditionele methoden van juridische analyse gebruiken, verrijkt met de inzichten van verwante disciplines. Om ervoor te zorgen dat ons curriculum de meest recente studiebeurs bevat, is onze faculteit actief betrokken bij onderzoek op hun respectievelijke expertisegebieden. Naast cursussen juridische doctrine, bieden we een breed scala aan instructie in de vaardigheden van de moderne praktijk.

Locaties

  • Jackson

    East Griffith Street,151, 39201, Jackson

    Vragen